slika
slika
slika
slika
1 od 4

Ručni paročistač Camry CR7021 NOVO

5.000 din

Beograd | Zemun
Kao novo - nekorišćeno
156
8
pre 2 dana
Odgovara na 6% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Zoran
Član od 24.07.2012.
kp izlog

Opis proizvoda:

Ručni paročistač Camry CR7021 kompaktan i praktičan paročistač,  lagan i nezamenljiv prilikom čišćenja automobila, ili kuće. Ručni paročistač Camry uz pomoć svojih dodataka i pritiska tople pare od 3,5 bara bez napora nezaustavljivo čisti svaku nečistoću pred sobom,  bilo da su u pitnju prozori, unutrašnjost automobila, ili teško dostupna mesta u kuhinji i kupatilu, pri čemu bakterije i grinje gube bitku. Ručni paročistač je malih dimenzija i jednostavno se može koristiti jednom rukom, uz veliki komfor koji pružaju brojni praktični dodaci . U setu ručnog paročistača Camry se nalaze:   najlonska okrugla četka (efikasno uklanja postojanu prljavštinu i vraća sjaj tvrdim površinama), žičana četka (čišćenje metalnih i betonskih površina, bez oštećenja), mlaznica za prskanje, dodatak za prozore, merna čaša.

CAMRY CR7021 - PAROČISTAČ

  •  Pritisak pare do 3,5ba.
  •  Snaga: 900 - 1050W.
  •  Maximalna snaga: 1500W.
  •  Rezervoar za vodu: 350ml.
  •  Razni dodaci u setu: najlonska okrugla četka, žičana četka, produžno crevo, dodatak za paru, prilog za prozore, duga mlaznica za prskanje, merna čaša.  


UPUTSTVO NA SRPSKOM JEZIKU I GARANCIJA 24 MESECA.

PS. Provera dostupnosti artikla na 060/556-557-4.

ID Oglasa: #137659878
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.