slika
1 od 1

SENCOR SVC 8668AT Vacuum cleaner 3 in 1 black

152 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
2
0
pre 9 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Subotica Shop
Član od 17.10.2017.
kp izlog

SENCOR SVC 8668AT Vacuum cleaner 3 in 1 black

 

Opis proizvoda:

 

Sencor SVC 8668AT je uspravni usisivač bez vrećice za prašinu. Idealan izbor za kompletno čišćenje vašeg doma. Može se koristiti na skoro svakoj površini, od poda do nameštaja. Usisna glava, koja se može rotirati za 180° , čini lako dostupnim čak i teško dostupna mesta. Njegov rad obezbeđuje 18 V 2200mAh Li-Ion baterija, sa kojom usisivač može da radi do 45 minuta. Ergonomski dizajnirana ručka i LED osvetljenje ugrađeno u usisnu glavu obezbeđuju pozitivno korisničko iskustvo. Za punjenje uređaja dostupna je stanica za punjenje.

3 u 1 uspravni usisivač

A kako usisivač može biti 3 u 1? Pouzdano može da radi kao usisivač, koji sakuplja i najsitnije prljavštine, ali istovremeno, zahvaljujući funkciji mop, ima priliku da savršeno očisti pod. Zahvaljujući ručnoj jedinici koja se lako uklanja, možete je koristiti kao usisivač za mrvice u trpezariji i kuhinji, ali možete da ga koristite i za čišćenje polica, nameštaja ili čak unutrašnjosti automobila.
Otkrijte prednosti LED osvetljenja

Zahvaljujući LED osvetljenju, možete osvetliti sitnu prljavštinu i finu prašinu. LED svetlo je strateški postavljeno u sredini usisne glave, koja na taj način može osvetliti pogodno područje. Takođe će pomoći na mestima gde je vidljivost lošija, na primer, u ostavi ili ispod nameštaja i kreveta.

HEPA filter, dizajn bez vrećice za prašinu

2 nivoa snage:

Možete izabrati onaj koji vam je potreban iz dva nivoa performansi. Režim visokih performansi je odličan za intenzivno čišćenje jako zaprljanih površina. U normalnom režimu čišćenja, usisivač radi do 45 minuta.

  • Sadržaj paketa:
    - Uspravni usisivač sa ručnom jedinicom
    - Baza za punjenje
    - Mrežni adapter
    - Mophead
    - 5k tekstilnih jastučića za brisanje
    - Glava za čišćenje pukotina
    - Četkica za puder
ID Oglasa: #165616772
Informacije

* Pre kupovine pošaljite ponovni upit za cenu, jer su iste podložne promenama kod našeg dobavljača !

 

* Na svaki proizvod koji kupite imate garanciju od 6 meseci do 5 godina !

 

* Roba stiže iz EU !

 

* Lično preuzimanje u Subotici !

 

* Svu ostalu ponudu pogledajte na našim oglasima !

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.