slika
slika
1 od 2

Štapni usisivač -novo 2000w Sokany vakum cliner

4.899 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
698
22
pre 14 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Svetlana
Član od 06.03.2021.
Svi oglasi


Glavna stvar ovog usisivača je što moderno izgleda i može da usisava mokro i suvo, Odlican dizajn modernog izgleda koji podseca na renomirane marke i izgleda skupoceno po veoma pristupačnoj ceni. Glavna namena je upotreba u kućnim uslovima ali može služiti za druge prostorije, kao npr hotele, prodavnice i druge.

 Ovaj usisivač ima snagu od 2000 wati, što ga čini veoma moćnim uredjajem za ono sto je namenjen, radi na struju od 220 v i ima kabal od 4 metra dužine što je sasvim dovoljno za svaku prostoriju da sve usisa i napravi da blista.

 Poseduje najnoviju generaciju motora sa cetkicama koja ima dug radni vek i moze da se koristi do 90 minuta neprekidno da radi bez zagrevanja.

 Ima mogućnost uvlačenja ručke, da bude mala kuhinjska stvar ili da se koristi kao stojeci.

 Težina ovog uređaja je 1.2 kg i lako se kontroliše i upravlja sa njim, nesmetano ga možete držati neko vreme u ruci dok radite poslove usisavanja.

 Ima dodatke za sitno usisavanje koji dolaze u kompletu.

Svi proizvodi u našoj punudi su novi, testirani i fabrički upakovani. Fotografije su veran odraz proizvoda.

Šaljemo PostExpress-om, kod Vas je 24- 48h .
-Ime i prezime
-Ulica i br
-Mesto i poštanski br
-Kontakt telefon (obavezno)

Preuzimanje se može obaviti i lično na Novom Beogradu od 11 h do 14 h, na OMV pumpi, J. Gagarina bb - potrebno je pozvati telefonom  i na  Konjarniku Mihaila Todorovića 12 (TROY-a kafić), posle 17h do 19h,   a poručivanje tog dana do 14 h, sem utorka i nedelje.
Naš kontakt je 0637766362
Pogledajte našu kompletnu ponudu na KP nalogu
ID Oglasa: #149097372
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.