slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Wifi robot usisivač sa kamerom

59.990 din

Čurug
Novo
60
0
pre 9 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
vetshop-petshop online
Član od 25.11.2016.
kp izlog

WSD-WSHUK1

 

Dimenzije 315*315*72mm
Napajanje baterija
Vreme rada 120-150 min
Površina primene 120-150 m²
Tehnologija Super cyclon technology, GYRO Navigation, HD Camera
Snaga 30W
Nivo buke 55dB
Wifi standard Wifi 2.4Ghz
Aplikacije sistem Android / IOS
Garancija dve godine
Ostalo mogućnost povezivanja sa Amazon Alexa i Google Home

Wifi robot usisivač sa kamerom

WiFi pametni robot usisivač sa kamerom uparite sa mobilnim telefonom preko aplikacije Smart Life. Upravljajte usisivačem preko mobilnog telefona ili programirajte automatski mod. Nauka i tehnologija menjaju naš život, oslobodićete se mukotrpnih poslova čišćenja podova.

Pogodan je za čišćenje i usisavanje svih površina – tepih, parket, laminat, pločice, mermer. Oblik i dimenzije omogućavaju da usisivač lako prođe i do manje dostupnih površina ( ispod kreveta, komode, stola )

Super clean cyclon tehnologija i GYRO Accurate navigacioni sistem; Čišćenje, vakuumsko usisavanje i brisanje, sve u jednom; 5 različitih režima rada; mogućnost programiranja rute čišćenja; Višenamenska četka pomaže u usisavanju tepiha i tvrdih podova, a bočne četke čiste površine duž zidova, ivica i ćoškova; Senzori sprečavaju da robot padne niz stepenice, štite od sudaranja sa nameštajem ili zapetljavanja sa kablovima;

Kapacitet kontejnera za vodu je 350ml, jedno punjenje dovoljno da obriše ceo pod.

Pored kontrole preko mobilnog telefona, WiFi pametnim robotom je moguće upravljati i preko daljinskog upravljača koji dobijate  uz proizvod. Mogućnost i glasovne kontrole uz Amazon Alexu i Google Home.

Pomoću prednje kamere možete u svakom trenutku da proverite da li Vaš robot radi punom parom, čak i kad niste kod kuće – sve u prvoklasnom HD kvalitetu. Možete i da pratite čišćenje iz ugla uređaja u realnom vremenu. Tako ćete uvek znati gde je Vaš uređaj. Tasteri sa strelicama čine navigaciju uređaja lakom.  

Prednja kamera omogućava Vašem robotu visokoprecizno trodimenzionalno prepoznavanje predmeta. Automatski meri daljinu do potencijalnih prepreka i bezbedno ih zaobilazi. Time se sprečava oštećenja nameštaja i predmeta.

Vreme rada kada je baterija napunjena je od 120 – 150 min

Ne morate da razmišljate kada će se baterija isprazniti. Kada je baterija skoro prazna, pametni usisivač sam pronalazi bazu za punjenje. Nakon punjenja, možete ga pokrenuti preko mobilnog telefona čak i kada niste kod kuće

Sadržaj pakovanja:

  • robot usisivač
  • baza za punjenje
  • strujni adapter
  • osnovna četka
  • dve bočne četke
  • daljinski upravljač
  • uputstvo
  • Garancija 2 godine

     

    SMART LIFE  Aplikacija

    Aplikacija Smart Life – Smart Living je besplatna i dostupna za sve Android i IOS operativne sisteme.

    Wifi pametni robot usisivač uparujete sa aplikacijom na mobilnom  telefonu preko Wifi mreže

    Nakon  uparivanja, imate pristup sa  bilo kog mesta, dovoljno je samo da imate internet na telefonu.

  • GOVORNI ASISTENTI

    Kompatibilno sa digitalnim govornim asistentima AMAZON ALEXA i GOOGLE HOME

Mogućnost kupovine preko računa. Cena je sa iskazanim PDV-om.  

 

ID Oglasa: #147190349
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.