slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

INSMART Smart pametna vaga sa aplikacijom za telefon

2.480 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
43
3
pre 10 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon Novi Sad
Član od 29.06.2020.
Svi oglasi

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao pa se prema njima orijentišite. Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet.

 

Bluetooth vage za telesnu masnoću, INSMART pametne digitalne vage za merenje težine u kupatilu za analizator sastava tela sa pametnom aplikacijom, Fitbit vage za fitnes (ST/LB/KG) (crna)


[13 ANALIZOVANI PODACI O TELU] – Uključujući težinu, BMI, telesnu masnoću, telesnu težinu bez masti, potkožno masno tkivo, visceralnu masnoću, telesnu vodu, skeletni mišić, mišićnu masu, koštanu masu, proteine, BMR i metaboličko doba. Možete da merite u bilo kom trenutku bez telefona, podaci će se sinhronizovati sa aplikacijom kada se povežete.
[VISOK KVALITET I VISOKA PRECIZNOST] - Sa visokokvalitetnom kaljenom staklenom pločom od 6 mm, u koracima od 0,2 lb / 0,05 kg sa kapacitetom od 180 kg/28/400 lbs. 4 visoko precizna senzora i elektrode kako bi se osigurala tačnost. Samoosvetljeni LED ekran pruža jasno očitavanje pod bilo kojim uglom. Dizajn zaobljenih uglova je sigurniji!
[KOMPATIBILNA APLIKACIJAMA] – Za pametni telefon sa Bluetooth 4.0 i operativnim sistemom iOS 8.0 / Android 6.0 ili novijim. Podaci prikupljeni u aplikaciji FITDAIS mogu se sinhronizovati sa aplikacijom Fitbit, Apple Health, Google Fit.
[NEOGRANIČENI KORISNICI I DELJENI] - Snimanje svakog merenja, automatsko generisanje grafikona, pratite svoj fitnes trend na prvi pogled. Podrška za praćenje neograničenih korisnika, za sve članove porodice, brigu o porodici, deljenje za zdravlje. Takođe možete da delite svoj rezultat sa prijateljima jednim klikom, uzajamni nadzor jedni sa drugima na putu da budete u formi.

 

 

U oglasima imam veliki izbor opreme za kompjutere i telefone, opreme za domaćinstvo i automobile itd, tako da sam siguran da ćete naći još nešto zanimljivo za vas. Pravo na reklamaciju imate 15 dana od prijema paketa. Lično preuzimanje na mojoj adresi na Telepu, a slanje Postexpresom. 20

ID Oglasa: #162470697
Informacije

U oglasima imam veliki izbor opreme za kompjutere i telefone, opreme za domaćinstvo i automobile itd, tako da sam siguran da ćete naći još nešto zanimljivo za vas. Pravo na reklamaciju imate 15 dana od prijema paketa. Lično preuzimanje na mojoj adresi na Telepu, a slanje Postexpresom.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.