slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Prenosna elektronska vaga -DVA MODELA -50kg/10g KANTAR- Vaga

599 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
314
5
juče
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Sloba online
Član od 28.10.2012.
kp izlog

 

899,00 rsd - model sa prve - naslovne slike

599,00 rsd - model na drugoj slici oglasa

Opis proizvoda prenosiva viseća vaga sa nasmejanim mekim dugmadima je rešenje za vertikalno merenje koje možete lako da ponesete sa sobom bilo gde.


LCD pozadinsko osvetljenje, od visokokvalitetne ABS plastike i ugrađena kuka za kačenje, čine je jednom od najpopularnijih vaga na tržištu. Odlično za bilo koje putovanje, odmor ili bilo koju vrstu posla u vezi sa vaganjem sa kapacitetom težine do 50kg. U mogućnosti ste da izmerite težinu skoro svake torbe u trenu, bilo kada i bilo gde.


Jednostavno zakačite svoj prtljag na izdržljivu čeličnu kuku i vaga će prikazati rezultate u roku od nekoliko sekundi. Izmerite sve svoje torbe pre nego što stignete na aerodrom ili odete na godišnji odmor, tako da više niste opterećeni naknadama za prekomernu težinu.
Njegov jednostavan i pouzdan dizajn prilagođen korisniku olakšava vaganje kofera, torbica i rančeva u hodu. Samo jednim pritiskom na dugme jedinice, možete prebaciti opciju vaganja između kg.
Jasan LCD ekran sa pozadinskim osvetljenjem prikazuje težinu velikim znakovima.

 


Prenosna elektronska vaga VH-A08  - PONOVO DOSTUPNA - Cena: 899,00 rsd

 

Digitalna viseća vaga ili kantar za merenje tereta do 50 Kg težine

  • Visoko precizno mjerenje, 10 g (0,02 lb) tačnost uvlačiva čelična ručka 
  • Funkcija  Kg/oz jedinični način rada, Kapacitet: 50 kg
  • Baterija: 2 AAA, mala potrošnja energije, indikator prazne baterije
  • To je koristan alat za dom, putovanja i aktivnosti na otvorenom

Prenosna elektronska vaga VH-A08 50kg / 10g. Prenosna elektronska vaga zasniva se na mikrokomponentnom jezgru ugrađenom u aplikaciju i sadrži tačnu težinu, funkcionalnu stabilnost i digitalni LCD ekran. Izbor od 4 jedinice oz, kg, lb, jin, ugrađena tara i funkcija automatskog isključivanja, tačnost vaganja i mala potrošnja energije.                                                                                  Odlična je specijalizovana vaga za domaćinstvo i komercijalna skala.
Tehnički podaci: . Merenje : 50Kg / 10g
Izbor od 4 jedinice: kg, lb, jin, oz. Pokreću je 2 x AAA baterije
Veličina: 110 x 57 x 22 mm. Neto težina: 152g

Napajanje: 2 x 1,5V AAA baterije (baterija nije uključena). Boja: Kao što slika pokazuje Veličina proizvoda: 10 cm x 5,7 cm x 2 cm / 3,9 "x 2,2" x 0,8 "(širina ručke 5,2 cm)                                      Materijal: Viseća kuka od nehrđajućeg čelika Marka: Nebrendiran Kapacitet: 50kg

ID Oglasa: #106378827
Informacije
    • ISKORISTITE PREDNOSTI :
    • Uplate na tekući račun : e - bankom ( troškovi poštarine su niži , bez naknade za transfer otkupnine )  ili u Pošti, Banci, Menjačnici 
    • Uplaćena količina biće Vam isporučena 
    • Poštarinu plaćate - prilikom preuzimanja

      • Isporuka- postexpress ili BEX
    • Ukoliko ne naglasite posebno - šaljemo  postexpress-om
    • nepokretnost@gmail. com   VIBER

                      

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.