slika
slika
1 od 2

TRUELIFE FitScale W5 white

73 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
3
0
pre 10 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Darko-Tehnika024
Član od 15.04.2020.

▶️ Proverena i sigurna kupovina.
▶️ Garancija na svaki kupljeni proizvod.
▶️ Sve je NOVO i fabrički zapakovano!
▶️ Proizvodi se porucuju iz Evropske Unije.
▶️ Sve se porucuje i ceka od 3-8 dana!
      
 Za bilo kakve informancije slobodno pozovite!

             Info: ☎️  061 175 37 00

Kontakt KP poruka, poziv, viber, sms, WhatsUP!


❗ PRE KUPOVINE MOLIMO VAS DA PROVERITE DOSTUPNOST I CENU.  
❗ OVO NAPOMINJEMO ZBOG UCESTALIH PROMENA CENA KOD DOBAVLJACA.  

----------------------------------------------------------------


-Dostava na teritoriji Srbije se vrsi proverenom kurirskom službom, plaćate u dinarskoj protivrednosti pouzećem (usluge dostave snosi kupac)

-Garancija se zasniva preko serijskog broja artikla !

-Za potvrdu o kupovini , potrebni su nam Vasi podaci za slanje.

Ime prezime
Ulica broj
Mesto 
Kon. telefon

----------------------------------------------------------------

Mogućnost nabavke i ostalih komponenti za računar i druge razne tehničke opreme koje nemamo oglaseno! Nas dobavljac ima preko 60.000 artikala i jednostavno je ne moguce sve oglasiti i azurirati.  

 

Info: ☎️  061 175 37 00 

 

Pametna vaga TrueLife FitScale V5 BT pomaže vam da savršeno upoznate svoje telo. Kad god stojite na njemu, znate mnogo više od vaše trenutne težine. Na primer, količina masti, vode ili koštane mase u telu. Motivaciju obezbeđuje aplikacija Megafit, gde takođe možete poslati poziv svojim prijateljima, postaviti ciljeve i pratiti svoj napredak. Vaga se za tren može povezati sa vašim telefonom preko Bluetooth-a, a njen dizajn je uvek zadovoljstvo.

Koristeći analizu bioelektrične impedanse (BIA), FitScale V5 BT vaga može tačno odrediti od čega je naše telo napravljeno. Odmah vam govori o odnosu masti, vode i mišićne mase. Ovo je dobro znati ne samo kada gubite težinu, već i u suprotnom slučaju, ako pokušavamo da izgradimo mišiće. BIA tehnologiju koriste i najbolji sportisti tokom priprema. Sada može da stoji i na vašem podu.

FitScale V5 BT može prepoznati do 8 korisnika. Tako da cela porodica može lako da ga koristi. Fokus vaše motivacije biće Megafit. Pronaći ćete detaljne grafikone, kompletnu istoriju merenja i druge alate potrebne za praćenje vaših ciljeva. Na primer, čak i virtuelni trener ili poziv kome se vaši prijatelji mogu pridružiti. Celo okruženje je dostupno na mađarskom jeziku.

Pametna vaga FitScale V5 BT briljantno se uklapa u svako kupatilo. Njegov dizajn je veoma jednostavan i efikasan. Bela boja je neutralna u bilo kom okruženju. Takođe smo stavili akcenat na razradu. Ceo poklopac je od kaljenog stakla. Na dnu se nalaze četiri tačke protiv klizanja za maksimalnu sigurnost.

- Nosivost 180 kg
- Tip vage Pametna dijagnostika (sa funkcijama)
- Metoda merenja Analiza bioelektrične impedanse
- Bluetooth veza
- Kompatibilan OS iOS, Android
- Broj indeksa 14
- Izmereni indeksi Masa, BMI, Telesna mast, Tip tela, Masa bez masti, Potkožna mast, Visceralna mast, Telesna voda, Skeletni mišići, Mišićna masa, Masa skeletnog mišića, Proteini, BMR, Metaboličko doba
- Mobilna aplikacija Da
- Opcija uštede podataka Da
- Kompatibilna baterija AAA

 

ID Oglasa: #151216449
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.