slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Vrhunska SMART vaga EROS Inevifit PREMIUM

199 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
52
5
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Roba Iz Švajcarske
Član od 26.11.2012.
Svi oglasi

UŽIVAJTE PRATEĆI VAŠE FITNES PUTOVANJE: Ova pametna vaga za kompoziciju tela prati 13 ključnih fitnes metrika, uključujući telesnu težinu, procenat telesne masti, vodu, mišićnu masu, BMI, BMR, koštanu masu, skeletni mišić, telesnu težinu bez masti, potkožnu masnoću, Protein, Metaboličko doba, pa čak i visceralna mast direktno na vašem pametnom telefonu.

MOĆNA BESPLATNA APLIKACIJA: Aplikacija Eros Scale je jednostavna za korišćenje, podržava neograničen broj profila za vas i celu porodicu da biste bili i ostali zdravi. Najbolji deo je to što se neprimetno sinhronizuje sa vašim omiljenim zdravstvenim aplikacijama i uslugama: Fitbit, Apple Health i Google Fit.

PREMIUM KVALITET: Nadograđeni senzori za automatsko kalibriranje za precizna i konzistentna merenja na debljoj platformi od kaljenog stakla od 6 mm do težine od 180 kg. Konačno, izdržljiva vaga za telesnu težinu na koju možete da se oslonite i koja izdržava test vremena.

DIVNO ISKUSTVO: Dizajniran u južnoj Kaliforniji da upotpuni dekor u svakoj prostoriji, a da bude funkcionalno efikasan. Veliki svetleći LED ekran od 3,6” se automatski uključuje kada zakoračite i sastav vašeg tela se pojavljuje na vašem pametnom telefonu jednostavnim dodirom.

OSTANITE MIRNI I ISPRATITE SVE VAŠE PARAMETRE: Naši proizvodi uključuju vodeći kvalitet u industriji. Možete biti sigurni da ćete biti 100% zadovoljni iskustvom INEVIFIT.

Predmet je nekorišćen, bez originalnog pakovanja, uvežen iz Švajcarske.

ID Oglasa: #161054180
Informacije

U mojim oglasima imam raznih uredjaja i aparata i svašta drugo zanimljivo tako da sam siguran da će te pronaći nešto što vas zanima. Uredjaji su uvezeni iz, NE proizvedeni u Švajcarskoj, uglavnom sa Amazona. Pravo na reklamaciju imate u roku od tri dana od prijema paketa i slobodno me kontaktirajte kako bi rešili eventualni problem.

Hvala na kupovini!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.