slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Električni aparat za sušenje obuće NOVO

1.800 din

Beograd | Zemun
Kao novo - nekorišćeno
472
14
pre 9 dana
Odgovara na 7% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Zoran
Član od 24.07.2012.
Svi oglasi

Opis proizvoda:

 

  • Tajmer sa automatskim isključivanjem.
  • Fen za kosu sa antibakterijskim efektom.
  • Vreme sušenja od 30 minuta do 5 sati.
  • Temperatura 46° C  za bezbedno i efikasno sušenje.
  • Kompaktan, jednostavan za skladištenje.
  • Pogodno za cipele za odrasle i za decu.
  • Dužina kabla 1,3 m.

Inovativna električna sušara je vaš pouzdan pomoćnik u borbi protiv vlage i neprijatnih mirisa u kući! Ovo je odvlaživač cipela za domaćinstvo koji efikasno uklanja višak vlage, održavajući stopala toplim i produžavajući životni vek vaših cipela.  

 

Sušara je opremljena ultraljubičastom mlaznicom, koja pruža dodatnu zaštitu od gljivica i bakterija. Tehnologija ultraljubičastog zračenja uništava štetne mikroorganizme, sprečava njihovu proliferaciju i održava stvari u savršenom higijenskom obliku.  

 

Uz univerzalni oblik stalka za sušenje, na njega lako možete postaviti cipele, čarape, kape, rukavice i druge sitne predmete. Sušilica je savršena za sušenje cipela za odrasle i za decu. Ugrađena kontrola za uključivanje/isključivanje je podešena na optimalnu temperaturu od 46° C, tako da možete biti sigurni da se cipele neće pregrejati ili osušiti.  

 

Zahvaljujući apsorberu vlage i inovativnom grejanju, mašina za sušenje obezbeđuje brzo i ravnomerno sušenje predmeta. Zaboravićete na dugo sušenje na radijatorima - sušara će se nositi sa ovim zadatkom za nekoliko minuta.  

 

Sušilica za cipele nije samo efikasno sredstvo za brigu o stvarima, već i moderan dodatak za vaš dom. Njegova kompaktna veličina i moderan dizajn olakšavaju integraciju u unutrašnjost svake sobe. Ova sušara se lako skladišti, ne zauzima mnogo prostora, kompaktna je, jednostavna i laka za upotrebu. Kabl dužine 1,3 m vam omogućava da ga koristite na podu i dođete do utičnice.   

 

Ne odlažite brigu o odeći i obući za kasnije. Vodite računa o svojoj porodici i stvorite udobne uslove u svom domu sa sušilicom za cipele - izbor modernih i praktičnih ljudi! Naručite mašinu za sušenje cipela odmah i uživajte u suvoti i svežini svoje odeće u bilo koje doba godine.

 

 

 



PS. Provera dostupnosti artikla na 060/556-557-4.


ID Oglasa: #98741376
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.