slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Miele W 4164 Waterproof- system 1-7kg 1600 obrtaja-kao NOVA

350 €

Leskovac
Korišćeno
108
2
pre 2 dana
Dusan
Član od 27.05.2021.
Svi oglasi

Miele Softtronic W4164Water Proof System Made in GERMANY. Ves masina svetski najpoznatije Nemacke fabrike, fabrike koja proizvodi, najmasivnije, najkvalitetnije i najdugovecnije uredjaje bele tehnike na svetu. Masina pere od 1 do 7kg vesa. Poseduje LCD displej koji tekstualno na jeziku pokazuje koji program pranja je uključen, sta trenutno radi masina, da li pere ispira i slično, tacno vreme, vreme odlozenog starta. Pri podešavanju programa pokazuje zadatu temperaturu, broj obrtaja centrifuge do cak 1600, vreme pranja, vreme odlozenog starta, kolicinu ubacenog vesa u bubanj. veliki izbor Menija sa izborom jezika. Masina poseduje 15+10 osnovnih programa pranja plus gomilu dodataka razlicitih vrsta zaprljanosti vesa. Masina poseduje Inverterski necujni motor uz pomoć kojeg i pri najvećem broju obrtaja ostaje izuzetno tiha u radu. Spada u A+++ klasu energetske efikasnosti sto znaci da je izuzetno stedljiva po pitanju potrošnje vode i struje. Masina poseduje prohromsku kadu sa sacastim bubnjem koji ne guzva ves.

Masina je u perfektnom stanju, bez ikakvog ulaganja, buducem Vlasniku sledi duga i dobra saradnja sa masinom bez ikakve obaveze oko nje

Garancija 3 meseca

Moze licno preuzimanje i isporuka na adresu

ID Oglasa: #165853710
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.