slika
slika
slika
slika
1 od 4

mini ves masina

3.800 din

Kruševac
Kao novo - nekorišćeno
317
15
pre 13 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Milica Mica Pavlovic
Član od 08.12.2020.
Svi oglasi

Компактна и преносива: Преносна склопива мини машина за прање веша може се склопити једним додиром, 11,6 к 11,6 к 5,7 инча када је склопљена, и може се чувати у ормарима, креветима, софама и умиваоницима. Са уграђеном дехидрацијом, плавим светлом, одводном корпом и одводном цеви. Снажно уклањање мрља: Ова преносива мини машина за прање веша пружа потпуну имитацију ручног прања, прецизну брзину прања за постизање снажног ефекта деконтаминације. Долази са плавим зрацима, веома је погодан за прање мале одеће као што је одећа за бебе, доњи веш, чувајте здравље за вас и вашу породицу. Једноставан за руковање: Рад са једним дугметом, притисните тастер на две секунде да бисте покренули или зауставили, и опремљен са 10-минутним и 15-минутним временским дугметом за прање и 2-минутним дугметом за дехидрацију. Једноставан и згодан, са више функција које ће вам послужити. Погодно за: Склопиву мини машину за прање веша надоградњу на већи капацитет који може да прими 8 литара. Идеално за чишћење лаке одеће која захтева посебно чишћење. Ниска бука, неклизајућа подлога на дну. Заштита животне средине: Склопива машина за прање веша са силиконским материјалом за храну је одличан избор за ваше личне ствари, ствари за бебе, породице пацијената. Машини за прање веша је потребно само 0,01 Квх електричне енергије за 1 сат, што вам може уштедети више времена, новца, енергије и невоља. Cena: 3800din (ss3)

ID Oglasa: #159082715
Informacije

Ne radimo licno preuzimanje osim gde to nije navedeno u opisu , sva roba se salje iskljucivo putem kurirskih sluzbi, kontakt samo putem kp poruka

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.