slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Prenosiva mašina za pranje veša NOVO

4.000 din

Beograd | Zemun
Kao novo - nekorišćeno
241
7
pre 13 dana
Odgovara na 6% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Zoran
Član od 24.07.2012.
kp izlog

Opis proizvoda:

 

  • Jednostavno i brzo: Ova prenosiva mašina za pranje veša ima jednostavnu funkciju dugmeta koja vam omogućava da operete i osušite svoju odeću za nekoliko minuta.  Možete dugo da pritisnete dugme da odaberete 10 ili 15 minuta vremena pranja i drugo dugme da dehidrirate svoju odeću za 2 minuta.  Zbog toga možete podesiti mašinu za dve sekunde i početi da je koristite.
  • Prenosivi dizajn: Ova sklopiva mašina za pranje veša može da se nosi sa bilo kojom situacijom u vešu, od stanova i spavaonica do staračkih domova i kampovanja.  Lako se sklapa i nosi, a može oprati odeću za nekoliko minuta.  To je pratilac veša za svaku priliku.
  •  Svestrano ribanje: Ova prenosiva mašina za pranje veša ima snažnu turbinu i bakarni motor velike snage koji može svestrano ribati i brzo ukloniti mrlje sa odeće za bebe i druge odeće.  Takođe ima funkciju plavog svetla za pranje donjeg veša, što može zaštititi vaše zdravlje.
  •  Široka upotreba: Sa maksimalnim kapacitetom od 9L, ova prenosiva mašina za pranje veša je pogodna za malu odeću kao što su čarape, donji veš, odeća za bebe i peškiri. Možete lako odvojiti različite predmete i oprati ih u različitim ciklusima, obezbeđujući higijensko i temeljno čišćenje.
  • Veš i sušenje odeće: Ova prenosiva mašina za pranje veša integriše korpu za dehidraciju koja vam omogućava da perete i sušite svoju odeću u uređaju.  Idealan je za studente koji žive u domu, porodice koje često putuju i sve koji vole čistoću. Takođe je i odlican poklon za vaše voljene.

Ova prenosiva mini mašina za pranje veša je pametan i praktičan uređaj koji vam može pomoći u vezi sa vašim potrebama za pranjem i sušenjem.  Jednostavan je za upotrebu, samo pritisnite dugme da biste pokrenuli ili zaustavili ciklus pranja ili sušenja.  Takođe je pogodan za nošenje, jer je lagan i kompaktan.  Možete ga koristiti za odeću, donji veš, čarape, peškire i još mnogo toga.  Ova prenosiva mini mašina za pranje veša je odlično rešenje za male prostore, putovanja, kampovanje ili spavaonice.

Specifikacije:
Naziv: Prenosiva mašina za pranje veša
Kapacitet: 8L
Materijal: TPE+PP
Boja: Ljubičasta
Veličina:
Rasklopljena Veličina: oko 29,5 * 29,5 * 29cm / 12 * 12 * 11,4 in
Preklopljena Veličina: oko 29.5* 29,5 * 13cm / 12 * 12 * Dostupne specifikacije sa četiri utikača od 5,12 inča
: SAD, EU, UK, AU

Lista pakovanja:
1* prenosiva mašina za pranje veša
1* uputstva
1* kabl za napajanje (uključujući adapter)  

 

PS. Provera dostupnosti artikla na 060/556-557-4    

ID Oglasa: #159236569
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.