slika
slika
1 od 2

NOVO! Vertikanli zamrzivac Gorenje F4141PW 165l

200 €Fiksno

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
29
1
pre 13 dana
061 50 80 810
Član od 02.04.2014.
Svi oglasi
Prodajem potpuno NOV Gorenje zamrzivac, kupljen pre 3 godine, ali nikada nije raspakovan iz fabričke kutije, dakle potpuno N. O. V!
Ima fabričku garanciju (ukupno 5 godina, tako da je jos uvek u garancji), prodaje se za 5000 jeftinije od radnje.
Cena je 200e fiksno.
Lično preuzimanje kod mene na Novom Beogradu

• KAPACITET: 165 l neto kapaciteta zamrzivača pruža obilje prostora za skladištenje tvojih namirnica
• ENERGETSKA EFIKASNOST: Razred energetske efikasnosti F obezbeđuje ekonomičnost i smanjene troškove potrošnje energije
• TIH RAD: Sa nivoom buke od samo 40 dB, ovaj zamrzivač radi veoma tiho, ne remeteći tvoj domaći mir
• KAPACITET ZAMRZAVANJA: Sposobnost zamrzavanja 9 kg namirnica u 24 časa čini ga idealnim za brzo i efikasno skladištenje
• ODRŽAVANJE HLADNOĆE: U slučaju nestanka struje, ovaj model održava hladnoću do 20 časova, štiteći tvoje zalihe

Gorenje F4141PW je uspravni zamrzivač koji se savršeno uklapa u tvoj dom, pružajući ti dovoljno prostora i organizaciju za sve tvoje potrebe skladištenja hrane. Sa neto kapacitetom od 165 l, imaš dovoljno prostora da organizuješ i čuvaš velike količine namirnica, što je idealno za veće porodice ili one koji vole da se zalihe.

Energetska efikasnost je ključna, a ovaj model spada u razred F, što znači da ne samo da čuva okolinu, već i tvoj novčanik. Godišnja potrošnja energije od 236 kWh pokazuje da je ovaj zamrzivač dizajniran da bude ekonomičan bez kompromisa u performansama.

Tihi rad je veoma važan, a sa nivoom buke od samo 40 dB, ovaj zamrzivač radi gotovo nečujno, omogućavajući ti da uživaš u svojoj kući bez nepotrebnog šuma. Takođe, sa sposobnošću da zamrzne do 9 kg hrane u samo 24 časa, brzo ćeš pripremiti sve za dugotrajno čuvanje.

U slučaju nestanka električne energije, nema potrebe za brigu. Ovaj model može održati hladnoću do 20 časova, štiteći tvoje namirnice od kvarenja.

Vertikalni zamrzivač - F4141PW
F4141PW

Karakteristike
Uređaji koji su stari 15 i više godina koriste i do tri puta više energije od novih. Novi Gorenje aparati dolaze sa odličnom termoizolacijom, unapređenom zaštitom na vratima, vrhunskim komponentama rashladnog sistema i elektronskim regulacijama koje smanjuju korišćenje energije na minimum.

EasyTray
Posebno dizajnirana fioka u obliku tanjira u delu za zamrzavanje omogućava izvrstan pregled zamrznutih namirnica - čak i onih koje se nalaze sa zadnje strane. Fioka se nalazi u gornjem delu zamrzivača i može da se izvuče do kraja tako da možete jednostavno da dohvatite sve namirnice.

EcoUse
Optimalna temperatura zamrzivača je -18 stepeni
ID Oglasa: #165883516
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.