Beli

Niš

Član od: 25.04.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Koferi i organizeri za alat

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prvo je spustio cenu za 50%, posle toga, ulazi u pricu neki drug. Na moje pitanje uzima li sigurno, jer imam kupce, on odg. da sigurno uzimam. Sad vise i ne odg. na poruke. A ni ne javlja se na tel. Zavlaci za medalju. Koristi Googl, za orjentaciju. Zna firme okolo gde treba da dodje, ali ne zna imena ljudi koji drze i rade. Stvori osecaj da je sig. kupac i da mu cuvate predmet. Znaci ne saradnju, izbegavati komunikaciju.
Sve se vidi u prepisci na KP ne razumem svrhu negativne ocene.Covek nije od reci. Poslao sam prijatelja iz Vr da odma preuzme covek otisao on u selo ne moze da preda predmet.Sad je prijatelj odustan van zemlje je sta sad da radim Predmet nije preuzet niti su ikakvi troskovi napravljeni prodavcu tako da ne vidim svrhu negativne ocene. Izgovori tipa imao je kupce su lazni. Predmet nije mi bio rezervisan da bi on ocenjivao nekog. Izbegavajte ovakve u poslu.

Alati i oruđa > HTZ oprema

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Totalno nepouzdan kupac. procitao sam negativne ocene koje su mu ranije davali i totalno se slazem sanjima, odbija komunikaciju i nejavlja se na telefon, aprvo spusti cenu do maksimuma pa odbija da da adresu za posiljku ili izmislja nekog druga koji ce doci po paket. takodje je n ekolikoputa rekao da dolazu u Beograd po robu, a zatim ignosrise pozive i poruke.
Nerazumem Vas nimalo odakle smelosti da ocenjujete nekoga.Nisam vam obecao kupovinu niti ista rezervisao vec sam se samo raspitao sta imate za prodaju od robe i ostalo je na tome kad budem u Bg da se cujemo i svatim do Vas.Nista obavezajuce da moram da kupim.Jeste li poslali pa nisam uzeo pa Vam napravio troskove oko slanja pa cete me ocenjivati negativno. Neka Vam sluzi na cast neljudskost Vasa.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Felne

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Изузезтно непоуздан и некоректан. Након што сам спустио цену на ону која му одговара (не мали попуст), рекао је да га зовем сутрадан у току дана да се нађемо. После 4,5 позива није се јавио, нити удостојио да барем смс-ом јави да је одустао. Само је изогнорисао позиве.
Hvala na saradnji u svakom slucaju iako nije to od Vas lepo. Ne vidim sta sam ja Vas to prevario pa ste mi dali negativnu ocenu ali ok neka Vam sluzi na cast. Dali sam Vam uzeo robu a ne platio? Dali ste poslali a nisam preuzeo pa sam Vam napravio troskove? Naravno da nisam ni jedno od toga ucinio niti cu ikome.A to sto smo dogovarali,pricali nije bilo na nozu pa da se istog dana realizuje,dali sam ja dao rec da cu ih i kupiti kad budem dosao? Ne naravno da nisam imao obavezu ni da ih kupim kad budem dosao u Bg. A lepo sam Vam reko da cu neki dan biti odsutan preko grane. Trgovina se ne svodi na recima. Pa i JUSTIL je kupovao Zelezaru Smederevo pa je covek odustao dali smo ga obesili ili ubili zbog toga Naravno da nismo jer su pre svega bitni interesi pa sve ostalo Tako je i Vama bio samo jedan interes da ih sto pre uvalite nekom pa ste od cifre od 1500e sisli na 600e a zasto??? Neka presude ostali... Niste nasli za shodno da se strpite i cujemo sutradan nego ste odma potracili svoje uzaludno vreme a sad tracite i moje. ALI NEKA VAM SVE TO SLUZI NA CAST ps. Topla preporuka svima SA OVIM COVEKOM NEMOJTE UGOVARATI NI CAJ DA POPIJETE jer ce Vas posle olajavati na sva usta

Bela tehnika i kućni aparati > Frižideri

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Negativna ocena nije preuzeo predmet? za koji sam trazio 80e, i spustio sam mu cenu na 5000din, koliko je on rekao da bi mogao da plati, sto je upola manje nego sto sam trazio! ! ni posle nedelju dana, niti je hteo da plati postarinu koja iznosi 730din, niti je preuzeo paket? ? nego sam morao ja da platim posto mi se paket vratio! iako sam mu poslao poruku, ako se predomislio i ako ne zeli da ga kupi da plati samo troskove slanja. Tekst oglasa je glasio: Rucni frizider 12v (NOVO) Cena: 80,00 € Rucni frizider koji ima prikljucak za auto , Uz frizider ide i kabal za prikljucak na 12V , potpuno nov, otpakovan samo radi slikanja, dimenzije 39x22,5x40, zapremina 25L,12V, moze i zamena za mobilni, u zameni je cena100e, za sve druga pitanja porukom na KP ZAMENA: Licno uz probu ili prvo vi šaljete. Poruke koje sam dobijao od clana beli! ! Poštovani, 15.08.2012 Dobili ste novu poruku od Beli (u vezi oglasa na www. KupujemProdajem. com, Rucni frizider 12v ): frizider-5000.00? ? Poštovani,15.08 2012 Dobili ste novu poruku od Beli (u vezi oglasa na www. KupujemProdajem. com, Rucni frizider 12v ): to verujem da jeste ali im je i cena pala nemogu platiti vise iskreno? ? Dobili ste novu poruku od Beli (u vezi oglasa na www. KupujemProdajem. com, Rucni frizider 12v ): ok dogovoreno? ?15.08.2012. . druze izvini ja sam morao preko grane u romingu sam ostavio sam poruku mojima da ga preuzmu? ?21.08.2012. I 28.08.2012 mi se vraca paket i placam troskove postarine 730 dinara. NE PREPORUCUJEM SARADNJU! !!
A mozda sam trebao da odlozim put u narednih godinu dana dok se vi dosetite ocete li ga prodati ili ne. Dogovor je pao jos 15.08.2012.Kako ste i sami napisali a do 20.08.2012.niste nasli za shodno da ga posaljete dok sam bio u zemlji.A vec 21.sam bio van sto sam vam i javio.Da ste ga pesaka nosili doneli bi ga za 5dana.U svakom slucaju hvala na saradnji i lepoj oceni neka Vam sluzi na cast. P.S. Sledeci put nemoj da se premisljati ocete li prodati za ponudjenju cenu ili NE. Pozdrav!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.