Bestbuy

Pirot

Član od: 01.08.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Sony PlayStation

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Dzojstik koji sam dobio uz sony, ne radi kako treba. Gubi sensitivity. U prvih par dana nisam primetio jer sam igrao Pes 2020 i nisam koristio pecurke na dzojstiku. Posle par dana sam primetio da dzojstik reaguje sam. Javio sam se prodavcu ali je uporno tvrdio da je kod njega radio, u sta nisam siguran jer ga ja nisam ostetio niti mi je padao.
Kupio je od mene PS4 pro konzolu i original kontroler u perfektnom i potpuno ispravnom stanju! Prilikom kupovine i ličnog preuzimanja sam mu predložio da dodje kod mene jer smo iz istog grada kako bi probao-testirao i uverio se potpunu ispravnost,ipak je u pitanju polovna roba.. Nije hteo,navodno se"žuri"! Šalje mi "SMS" poruku"POSLE NEDELJU DANA KORIŠĆENJA!!!" i kaže mi da kontroler nije u redu! Na moje pitanje zašto me nije odmah zvao ako je imao neki problem on kaže "NISAM PRIMETIO" Izvini,ako sam dobro čuo kažeš "NISI PRIMETIO" a igrao si igrice nedelju dana-PA KO KOGA OVDE PRAVI LUDIM,ovo je stvarno SMEŠNO! Da,i stalno ponavlja priču kako kontroler nemože da se ošteti od padanja što je jasna slika da je on odgovoran što mu je isti otkazao,jer pitaj boga šta mu je radio,ko ga je i kako koristio i šta mu se dešavalo tih nedelju dana pa mu je otkazao-STRAŠNO! Ne mogu da verujem da mi je dao prvu negativnu ocenu posle 11 godina članstva na KP sajtu i to zbog kontrolera koji je on polomio ili oštetio-SRAMOTA! Uključiću pravnu službu jer sam jako obesčašćen ovom situacijom i negativnom ocenom posle toliko godina poštenog,korektnog i časnog rada.. Kotaktiraću administratore KP sajta i poslaću im screenshot sms poruka koje smo razmenjivali jer ne vidim sebe krivim i odgovornim za ovu negativnu ocenu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.