Betonska galanterija SMM

Žitorađa

Član od: 07.07.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Dvorište i bašta > Dekoracija za dvorište

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

IZBEGAVAJTE OVOG U ŠIROKOM UGLU! !! !! !! ! Skoro mesec dana me odugovlačio i nije isporučio naručenu fontanu. Obećavao, te sreda te subota da će isporučiti i na kraj, ni ne javlja se na poziv a ni poruku da napise! ! Veoma NEODGOVORAN u svom poslu! !! Komunikacija veliko NULA! ! Žalim što sam potrošio mesec dana, čekajući fontanu! !

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Smartwatch

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Znači ovako ovog člana izbegavajte u širokom luku. Poslao mi je navodno sat Swatch na kome se samo trebala baterija promenitu i da je zapusten od ne nošenja. Kad je sat stigao katastrofa nema poklopac baterije. . narukvica vezana koncem. I kad sam mu stavio bateriju čak i ne radi. Uvalio mi krš od sata. Kada sam mu poslao slike sata i rekao da to nije ni blizu onoga što je govorio i predstavljao na oglasu, rekao da sat pošaljem nazad što sam odmah i uradio. Naravno gospodin nije preuzeo sat govoreći da nije stigao. Preko praćenja pošiljke sam video da je odbio prijem. Kada sam mu to rekao onda je rekao da će da upalati novac na račun i naravno ni to nije uradio te blokirao pozive. Sat se vratio a ja platio duplu poštarinu. Znači izbegavati i ne poslovati sa ovim nikako. Žao mi je sto ne mogu da postavim slike sata i prepiske gde uporno zavlači i laže.

Kompjuteri | Desktop > Polovni kompjuteri

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne razumem, postojao je drugi nacin da se ovo resi ali jednostavno, Stefan nije tako zeleo. Kupio sam racunar od doticnog, kao sto pise u oglasu, njegovom kojeg je postavio na internet. Posto slike nisu bile jasne pitao sam ga za konfiguraciju racunara na koju mi je rado odgovorio. Kada je stigao racunar, opis iz poruka i oglasa nije odgovarao ni jednom delu racunara koji je on poslao. Maticna ploca uopste nije bila Gigabyte-ova kao sto je on rekao nego neka skroz leva, starija od te sto je on naveo bar 5 godina. Ram memorija nije DDR2 nego stara DDR1 memorija. U oglasu su pisale sve karakteristike racunara i kao takav, on se prodavao ceo. Kada je stigao, falila mu je Graficka kartica i hard disk koji vrede najmanje 2000 dinara. Posle toga, odmah sam ga kotaktirao porukom na viberu, sutra dan SMS porukom i 5-6 poziva ali na zalost nije se odazivao. Jedina opcija mi je ostala da ga kontaktiram na KP gde je on procitao poruku i nije nista odgovorio. Smatrao sam da je to jedan ozbiljan covek koji zna sta radi, ali izgleda da sam se grdno prevario. Neka, izgubio sam par hiljada dinara, nisam morao, ali nije sve moralo ovako da se zavrsi. Budite oprezni sa ovakvim clanovima jer, izgled jako zna da prevari. Svi ostale ljude koji budu ovo procitali ce jako dobro razmisliti da li ce trgovati sa ovakvim clanom. Nisam tu da sudim, jer se zna ko to radi, tu sam da upozorim jer znam kroz sta sam prosao i nije ni malo prijatna situacija. Ljudi, pazite se ovakvih clanova i ako je moguce, uvek preferirajte na licno preuzimanje. Lekcija koju sam ja izvukao iz ove cele situacije.
kompijuter mu nisam ni poslao lazov!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.