Bex

Subotica

Član od: 05.02.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Sport i razonoda > Tenis

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Izbegavati ovog clana. . Prodavac napisao da je reket kao nov, ram je vidljivo naprsao, reket je nuopotrebljiv, ne odgovara na poruke, ne zeli da resimo problem, pa iz tog razloga moram dati negativnu ocenu.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Uzalud potrošeno vreme. U subotu se dogovorimo oko cene, pošaljem mu adresu za slanje, odgovori mi da [alje u ponedeljak. U ponedeljak uveče pokušam da mu napišem poruku sa pitanjem da li je poslao ali dobijem obaveštenje da je komunikacija sa korisnikom blokirana, blokirao me da ga ne bih pitao zašto ne pošalje. Neozbiljan član.
Da ste blokirani ne bi mogli pisati , a to sto ste dali pogresnu adresu nije moja krivica, laptop se vratio nazad morao sam postarinu duplo platiti

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

ja stvarno ne volim da dajem negativne ali cekam telefon 20 dana te nisu radile poste te ce sutra prekosutra mislim da bi bilo fre samo da ste reki odustajemo i nikakav problem niti mi se vise javlja na tel sta se desava ni ni nista totalno neozbiljnost.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.