BG 011

Beograd | Batajnica

Član od: 02.04.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Paznja! Uvaljuje sta stigne. Nebitno je sta ste narucili, u kim broju ili boji, on salje sta ima, a onda naravno da nema govora o vracanju. A obrazlozenje je to da je "najjeftiniji na kp". Totalna ludost i vredjanje inteligencije. Obratite paznju i zaobilazite ga.
Nije problem. Tako kažite. Vaša prijateljica mi donese Ugserice u Pančevo i ja joj vratim 2.000 din. Pozz.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

patike ne odgovaraju opisu iz oglasa koje se prodaju, broj je bio veci na njima, sve u svemu lose za saradnju. .. .
Jedine duboke Starke na tržištu. Svi su povuki letnju garderobu i obuću. Dragan je tražio br 43, ali svi znamo da duboke Starke imaju mali kalup. Zato sam mu poslao br 44. I taj mu je mali. NIKO nema drugi model.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Veoma nekorektan prodavac, blago receno. .. dva puta sam pitao da li su njegove starke br.46 iste velicine kao i original, odnosno 29,5 cm duzina gazista, na sta mi je potvrdno odgovorio, da bi mi stigle patike br.46,28,5 cm duzine, sto i pise na deklaraciji zalepljenjoj na jeziku. .. sta jos dodati? ??
46 Je najveći broj. Ja nisam fabrika, već prodajem ono što postoji na tržištu.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Negativna za prodavca. .. poslao pogresnu boju patika. .. pozvao ga da zameni kaze nema te boje sto sam narucio. .. strogo izbegavati
Evo komunikacije: Golub69 Da. Pročitano 26.04.2017 18:57h japanac Odgovori Vazi..molim te ako mozes bilo bi lepo....znaci ljubicaste br.40 26.04.2017 14:26h Golub69 Moja brzopletost. Moram je ispraviti o svom trošku. Pozz. Pročitano 26.04.2017 14:22h japanac Odgovori Vazi 26.04.2017 14:01h Golub69 Videću sutra da nadjem kod kolega ljubičaste i poslaću Vam ih o svom trošku. A Vi mi ove vratite bez otkupa. Pozz. Pročitano 26.04.2017 13:46h japanac Odgovori Druze i sta cemo sad za patike...jel ces da platis postarinu i da vratis pare HTEO SAM DA O SVOM TROŠKU VRATIM I PLATIM. ALI NE VREDI.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovor je bio da mi patike posalje juce 13.01 dogovor nije ispunjen, patike nije poslao i rekao je da je potrebno da se javim na broj telefona da bih potvrdio a na njegovom kp oglasu nema broja telefona.
Malo više pismenosti nije na odmet: Jelena Paunovic Odgovori crveno crni model,broj 43, ................ ................. 11000-beograd ................ Ja ovo ne smatram ozbiljnom porudžbinom, jer žene ne nose br 43. Zato sam i zvao, da bih proverio podatke i naručioca, Poslednji broj sam prodao, jer ne želim da rizikujem i da pošaljem paket, koji nema ko da podigne. Time bih platio dvostruke troškove Post Expresa.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Rekao mi je prvo cenu patika 3790 i sa postarinom da ce izaci 3990, patike kosutaju 3990+postarina 560 dinara, zovem ga da ga pitam sta nije u redu nece da se javi na telefon, bezite od ovog coveka. ..
Pogledajte oglas i uverite se u istinitost upisa.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovako stoji stvar patike koje sam narucio za sina su ok ali je problem sto je prodavac poslao br.43 a trebao je br.44. NAPOMINJEM da je moj sin stvarno pitao u prvoj poruci od kog su patike materijala i da li ima br.43. Prodavac je rekao da ima i vise puta insistirao da mu posaljemo podatke. Nakon toga sam se ja ukljucio u komunikaciju i rekao mu ce da razmislimo. Kasnije je prodavac opet slao neke poruke te kao nema ih vise te nekom salje podatke te pogresio je te hoce moje podatke i na moje pitanje da li je dobio NAPOMINJEM patike br.44 i on je rekao da jeste, ja sam ga zamolio da ostavi br.44 sa strane i da cu da mu uplatim sutra dan. sve ovo sto sam napisao moze da se vidi iz nase prepiske jos dosta puta je pominjan broj 44 jel sam klinca terao da proveri stare koje su iste i video da su one br.43 zbog toga sam trazio 44, a da ne pricam da smo se culi 3-4 puta i da sam mu i tada rekao za br.44. Elem nama stizu patike kuci i sin proba i kaze da su male ja proverim i pise da je br.43 naj normalnije se obratim prodavcu da mu ukazem na gresku i ustvari ukapiram da je on to namerno uradio i da nije imao nameru da posalje br.44, te kao to po santimetrima odgovara broju 44 te vec ne postoje u Srbiji, mislim ne razumem koje on da odlucuje sta kom broju odgovara tj mom klincu, meni treba prosto i jednostavno br.44 za koji je rekao da ima i da ce poslati ali prvo da mu platim unapred sto sam i uradio mada mi je vec tad bio sumnjiv kad smo se culi. Ja novac nisam trazio da mi vrati vec ako mozemo da zamenimo za vece tj. br.44 on je rekao da nema i da ce da mi vrati novac i snosi troskove i od jednom vadi poruku kopy-paste(to je ono sto sam na pocetku napomenuo) gde ga je moj sin pitao za 43 i kao aha vidis da nisam izmislio i kao laku noc i blokirao me. Ijos nesto da napomenem iz cega odgovorno stojim da ce GOLUB da vrati novac na ovaj ili onaj nacin, u opste se ne radio o novcu ali ne mogu da dozvolim da misli da moze da se izvuce sa ovim. .. mozda sa nekim drugim ali. .. a vi ostali pamet u glavu a ne ko ja. Pozdrav svima
Nike Air Nax Force 1 u toj boji sam imao samo po jedan par u svakom broju. NIKO DRUGI IH U SRBIJI NEMA!!! Darko sam kaže: NAPOMINJEM da je moj sin stvarno pitao u prvoj poruci od kog su patike materijala i da li ima br.43. Prodavac je rekao da ima. Ako neko traži br 43, ja mu ga i šaljem. A prodajem druge brojeve. Osim toga br 43 ima gazište MERENO 28,5 cm, a to odgovara broju 44. Za drugo sam nemoćan, jer niko više NEMA br 44. A za pretnje postoje nadležni organi.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Чист безобразлук, послао ми је поруку са погрешним подацима, изгубио сам паре од поштарине а затим је рекао да то исправим у свом трошку или да одустанем од патика. .. Зар је неко други крив што сте неспособни да напишете своје име и презиме? СРАМОТА!
Telefonski poziv i poruke dok vozim su suvišni, uz mogućnost da dobro se ne čujemo. Za komuniciranje mora služiti KUPUJEM PRODAJEM!!!!!!!!!!!!!! Moji podaci su na mom profilu i njih može svako dobronameran prepisati. Nije korektno pogrešiti i prebaciti krivicu na drugog.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pitala sam prodavca da li ima SKROZ crne starke, on je rekao da ima. Narucila sam skroz crne starke, a on mi je poslao crno-bele. Nije ispostovao dogovor, a pri tom nije dao da mu vratim ove. Jako nekorektan prodavac, zaobilazite ga, na kp ima i drugih prodavaca koji prodaju starke po istoj ceni i koji prodaju skroz crne starke za 1500din, tako da cu od sad da narucujem od drugog prodavca.
Ja prodajem samo ono što imam. Šta imam to i slikam. Ne postoje SKROZ: Crne, bele, tirkizne ( Ana je već kupila tirkizne i bila je zadovoljna !!! ), teget, crvene, sive, žute, plave, roze... Starke!!!!!!!!! Ako grešim ispravite me, molim Vas.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.