Bg shop

Beograd | Zemun

Član od: 22.05.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Oprema > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek mi poslao neispravnu grejalicu kad sam mu vratio istu ni straga od njegabi para. Izbegavate gospodina u sirovom luku moj vam je savet

Konzole i igrice > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio dve konzole jedna posle pet dana iz cista mira prestala da radi ( baterija drzi 15 minuta). .. .Poslao poruku coveku on rekao nema problema zamenicemo vratite, sto sam i uradio. .. 10 dana je trebalo da stigne, kada se prodavac najzad javio i rekao da ne moze da zameni konzolu jer nije u originalnoj kutiji. .. Posle 30 minuta dopisivanja gde me je on ubedjivao da mi je tako rekao kad smo razgovarali ( laz sva komunikacija isla preko kp poruka) covek pojentirao " kupili ste na svoju odgovornost nema garancije " ( posto sam mu ja napisao da je trebalo da naznaci da je kutija uslov zamene ukoliko dodje do problema) sto i jeste upravu. .. Nakraju predlozio da se zalim kp servisu pa kako oni presude tako ce biti. .
Konzola je vraćena umotana u tolet papir bez originalne ambalaže. Ko bude čitao ovo, zamolio bih ga da razmisli da li bi on prihvatio takvu reklamaciju. Ja neću sigurno. Čak sam i dotičnoj osobi ponudio da mu ja popravim konzolu što i nije moja obaveza. Nije želeo to da prihvati.

Audio > Slušalice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dobio sam neispravne slusalice, tj. nisu medjusobno mogle da se upare. Nakon sto sam pokusao da resim problem putem svih trikova koje sam nasao na internetu, kontaktirao sam prodavca (isti dan kad sam ih dobio). Naglasavam da sam od njega predhodno dobio dva dana garantnog perioda, kako bih se uverio da su ispravne. Gospodin mi je rekao da mu ih posaljem nazad (bez odkupa) i da ce proveriti ispravnost i poslati mi nove. Narednih sedam dana sam strpljivo cekao da mi posalje nove slusalice. Vise puta sam dobiojao poruku "saljem danas". Na kraju sam trazio do gospodina da mi vrati novac, sto je on izricito odbio. Tako da sam nakraju ostao i bez novca i bez slusalica. ..
Ukratko cu reci. Ovom čoveku je dan ispunjen ako nekom da negativnu ocenu. Toliko mu je to bitno da je po cenu da ostane bez para i slušalica resio da ostavi negativnu ocenu. Lepo sam mu ponudio da mu pošaljem druge testirane i ispravne slušalice, to je odbio. Druga stvar, ja i on uopste nemamo prepisku na kp u za ovaj gore model slusalica vec za skroz neke druge koje ja nemam na nalogu. Konverzacija se odvijala na viberu. Dakle, nikog nisam prevario niti mi je uopste namera da nekog prevarim. Nadam se da ce kp uvažiti moju žalbu jer ovo nema nikakvog osnova.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.