BG

Beograd

Član od: 03.06.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Uzeo sam od momka, umesto 7, na njegov savet 6s+ sa 100% bh. pitam”Jesu to kineske krs baterije sto rade mesec dva i kraj ? ”rece“Ne, jesam zamenio, ali ja stavljam bolje baterije, tel drzi kao nov. ”. Dog smo se odmah za preuzimanje. Na pola puta zove me”gde si, moram hitno na NbG”reko”Krenuo sam stizem za 10ak”. Sacekao je sav uzurban, kao sto pre da se obavi, pa da ide. Za tih 2-3 min sto sam uspeo kao da proverim tel, ponovo pitam za Bat, rece: “ne brini, ne znam koja je bat, dobio sam ga sa zamenjenom bat, ali drzi Top, mogu da garantujem za tel. ”u roku od30min zameni pricu od“ja sam menjao i uvek stavljam najbolj” do “nisam ja menjao, ali radi top”. Aj ok, proverim brzinski sta jos mogu, platim 16500din, uzmem tel. stizem kuci, punim tel do 30% i krecem da podesavam. Telefon odmah srce bateriju kao Lud, oko 1% po 1min! Odmah ga obavestim (nije proslo 40min), on”meni je radio normalno, ne znam. ” kazem “napunicu 100%, pa cu ujutru videti kako drzi”, kaze “u redu cujemo se”. Sutra ujutru od 100% do 50% nije trajao 45min dok sam podesavao osnovno. oko podneva ga obavestim o svemu da srce bateriju u svakom radu(app, yt, razgovori, Sve), A on ignorise poruke. Pustim poruku ovde - javi se. Posle mu kazeM da sam tel punio 3x za dan i da moram nositi eksterni punjac i da je Tel skroz neupotrebljiv i nepouzdan, na sta on “ne znam, meni je radio”, kazem”donesem ti proveri sve sam koliko god hoces pa da resimo”, rece “jbg polovna stvar nema garancije. .. ”- odjednom vise ne moze da garantuje za tel i odj**** me. Sve u svemu: na tel sam zamenio bat za polovni originalnu (60€ + 20€ ruke) i predao slucaj nadleznima. Ukoliko se decko javi ovde (iskljucivo ovde porukom) i refundira mi 80€ koliko me je kostalo da dovedem tel u stanje u kom ga je opisivao, prijavu cu Povuci, a ocenu zamoliti kp da obrise. Novac ce biti vracen, ako ne kulturno, uvek moze ili kroz nadlezne, ili. .. pa kroz one neprijatne nacine koji nemaju veze sa ljudskoscu.
Decko je ‘kolega’ koji takodje radi sa telefonima, kada smo radili kupoprodaju, osetio sam da nesto nece biti u redu. Par dana posle kupovine rekao je da je ubacio polovnu bateriju i trazio da mu platim 80 eura, sto svako ko se iole razumu u telefone zna da baterija ne kosta 80 eura. Inace je pretio ako mu ne vratim 80 eura a on zadrzi telefon, da ce da me prebije, da me muci na nacine koji iskljucuju bilo koju vrstu ljudskosti sto je takodje napisao u negativnoj oceni. Telefon je prodat ispravan, detaljno testiran i radio je bez bilo kakve greske. Za telefon mogu da garantujem da je ispravan. Nisam poklekao pred njegovim ucenjivanjem i ozbiljnim pretnjama. Siguran sam da ova negativna ocena nece stajati dugo ovde, jer znam da je pravda na mojoj strani i znam da sam potpuno cist u ovoj situaciji.

Sport i razonoda > Zabava i sport

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac mi je poslao polomljen pistolj, koji je prakticno neupotrebljiv. Nakon sto sam porukom zatrazio da mi vrati novac, a ja njemu pistolj nije se vise ni javio. Sad sam video da vec ima jednu negativnu ocenui i kao kupac? ?? Moja preporuka je da ne poslujete sa ovim clanom!
Kupac je dobio sasvim ispravan pistolj, koji je detaljno proveren pre slanja, i hteo je da vrati polomljen pistolj 10 dana nakon kupovine, smo mislim da nije u redu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.