Bgd

Beograd

Član od: 11.05.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Tableti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne preporucujem saradnju. Sta god bude naveo clan u svoju odbranu zanemarite (nije istina). Ne bih trosio reci, sve je objasnio gospodin koji je dao negativnu ocenu pre mene.
Tablet neispravan neradi punjenje kao sto je i navedeno u opisu oglasa . Cena tableta 50e stanje kao novo Huawei media Pad M5 nece da puni ,gospodin nudi 35e koliko njemu odgovara dobija ga za te pare i preuzima isti. Kada je preuzeo tablet isti pokusava da resi za 5e i da zaradi 100e (al verovatno je dobar majstor ) pa nemoze da popravi i onda pocinje da cima o povratu novca na sta niko normalan ne bih pristao .

Industrijska oprema > Mašine | Razno

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dobro obratite paznju sta je napisao u oglasu, u mom slucaju narucio sam usisivac za dubinsko pranje , culi smo se i rekao mi je da fali mala papuca i nista vise , medjutim kada sam dobio taj usisivac fali separator i lula bez kojih usisivac nema efekta , fakticki on mi je prodao oklop usisivaca koji me je kostao 13000 +3000 sto sam kupio papucicu + 1000 din lulu i + 2000 separator , sto znaci kostalo me je 19000 a nov u prodavnici isti takav kosta 18500 din sto znaci ja ga ne preporucujem za saradnju! !!
Na oglasu je sve slikano ceo usisivac kako izgleda. Masina je takva doneta iz Nemacke slikana napisanao iskreno sta hvali tj sto sam i ja znao probana je radi usisavanje radi voda pumpa i ostalo je sve bilo lepo slikano. Na sta je gospodin pristao, da bih posle mesec dana covek poceo cimati i uznemiravati kako ja treba njemu PLATIM DELOVE KOJE JE ON UGRADIO.Masina puzijeva sto sam ja prodao gospodinu nemoze da se kupi bez 300e a to sto vi imate za 18500d trebali stre da kupite.Da napomenem da je hvalilia samo plasticna papucica na vrhu creva koja ima da se kupi za 15e ovde na KP a vi ste je platili 3000d mogli ste i 500e da platite i da kazete da sm ja vas prevario.Moje iskustvo zaobici clana u sto sirem luku, presece vam saradnja .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.