BgdPositive

Beograd | Voždovac

Član od: 20.09.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Asesoari > Muškarci | Kape, kačketi i šeširi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Clan poslao poruku 20.10.2023 da li mogu da mu rezervisem kapu do srede 25.10.2023, na sta sam pristao, on pise cujemo se utorak da se dogovorimo za sredu, medjutim ne javlja se ni utorak ni u sredu, da bi mu ja poslao poruku u sredu da ga napomenem. On pise da je registrovao auto i da li mogu da ga sacekam par dana, opet sam odgovorio potvrdno. Proslo je 8 dana nie javlja se. aOcigledno se radi o klasicnom zavlacenju. Ne preporucujem saradnju.
Ja se izvinjavam, zasto negativna ocena, da li ste poslali, pa nisam preuzeo, bezveze davanje negative ocene

Obuća | Muška > Patike

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Decko narucuje patike i maksimum mu izadjem u susret u vezi cene, i posaljem po dogovoru u 09.01.2021 i posto je to subota kod njega stizu u ponedeljak. U ponedeljak ga kontaktiram da vidim da li je stiglo i kaze da ga je kurir zvao ali se nije javio pa je on posle njega zvao i kurir se nije javljao, a nikakva poruka nije stigla. U sredu 13.01 odem u Postu da proverim paket i radnik na šalteru mi kaže da je kupac , ,izvešten" i da se paket nalazi u pošti 11120. Kontaktiram kupca i javim mu da je paket u toj pošti da zna da preuzme, pošto kaze da mu , ,nije" stigla nikakva poruka, pa moze da preuzme onda licno. Opet ništa. 14. ( cetvrtak ) ga pozovem da vidim sta se desava, i kaze da ce preuzeti u petak ( sutra ) ujutru pre nego sto ode na posao. Sada je 18.01. a meni je paket vraćen i naplaćena mi je dupla poštarina. Stvarno ne razumem zasto to ljudi rade, naruce nesto a nemaju apsolutno nikakvu nameru da preuzmu to sto su narucili. Dogovor nije ispoštovan, ne preporucujem saradnju. Pozdrav
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.