slika
slika
slika
slika
1 od 4

hamax pluto M prikolica za pse green black

87.000 din

Bečej
Novo
157
1
pre 13 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
BIKE SHOP BLIZANCI
Član od 15.11.2011.
kp izlog

Biciklistička prikolica za pse!
Prikolica za pse je idealna za prevoz psa tokom vožnje biciklom. Omogućava vam da dovedete svog prijatelja na bezbedan i udoban način – u rekreativne prostore za šetnju i igru, kroz saobraćaj ili ako samo želite da uživate u vežbanju!

Prikolica je korisna za štence i mlade pse koji ne bi trebalo da se kreću na velike udaljenosti, kao i za starije osobe sa ograničenom pokretljivošću.

Pluto je dizajniran sa niskim stepenicama, podesivim ogibljenjem, perivom unutrašnjosti i opsežnom ventilacijom – da pruži maksimalnu udobnost i lakoću vašem psu.

Kako je e-bicikl postao drugi porodični automobil, potreba za bezbednim prevozom vašeg psa postaje sve važnija. Brzina e-bicikla nije usklađena sa prirodnim tempom psa i razdaljina putovanja je često prilično duga. Prikolica za pse vam omogućava da dovedete svog pratioca gde god želite, štiteći šape od grubog asfalta i pružajući siguran i poznat prostor za odmor.

Maksimalna nosivost Maksimalna visina psa Težina prikolice

35 kg 63 cm (sedeći položaj) 15kg

ID Oglasa: #160485633
Informacije

Radnim danima 09-16h   

 

Subotom 09-13h

 

Na KP poruke odgovaramo isključivo u toku radnog vremena. Porudžbine primljene do 12h se šalju istog dana a sve porudžbine primljene posle 12h biće poslate narednog dana.

Roba se šalje kurirskom službom BEX radnim danima.

 

Cena dostave je 500 rsd.

Za sve porudžbine ukupne vrednosti preko 6000 rsd dostava je BESPLATNA

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.