slika
1 od 1

blatobrani simpla ubiquit 50 long 28 crna titanium

2.700 din

Bečej
Novo
149
0
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
BIKE SHOP BLIZANCI
Član od 15.11.2011.
kp izlog

Komplet: prednji + zadnji blatobran Simpla UBIQUIT 50 LONG

Savremena dvokomponentna tehnologija ubrizgavanja omogućava upotrebu fleksibilne plastike otporne na udarce, otporne na mehaničke i uticaje okoline, u zadnjim perajima. U isto vreme, fleksibilni materijal je lakši i može se ofarbati u drugu boju od stvarnog jezgra blatobrana. Rezultat upotrebe ova dva materijala je mogućnost da se ponudi proizvod sa odličnim performansama i vizuelnim rešenjima koja do sada nisu viđena u ovom segmentu blatobrana.

Blatobrani su montirani na bicikl sa 3 elementa.

Prvi element je pokretna stezaljka koja se kreće duž cele dužine blatobrana. Zahvaljujući ovom rešenju, blatobran možemo da prilagodimo bilo kom ramu, jer nismo ograničeni površinom za montažu, što je tako važno kod drugih rešenja.

Drugi montažni element su bočne žice koje drže blatobran na stalnoj udaljenosti od gume, tako da ne leti tokom vožnje.

Treći montažni element nalazi se samo u zadnjem blatobranu – u LONG varijanti to je otvor u blatobranu, kroz koji je blatobran pričvršćen za dno rama. Pored toga, čepovi montažnih rupa bočnih žica u zadnjem delu blatobrana su dizajnirani za reflektujuće 3D nalepnice kako bi se povećala bezbednost bicikliste na putu.

UBIQUIT je posvećen Urban, City, Trekking i Cross biciklima.

Tehničke karakteristike:

Odgovara za 28” veličinu točka
Širina blatobrana: 50mm
Montaža: prednji blatobran: u otvor prednje viljuške ili potkovice amortizera / zadnji blatobran: u otvor donjeg i gornjeg dela zadnje viljuške, bočne žice 4mm
Materijal: Plastika – PP
Težina: 434 g

ID Oglasa: #151588516
Informacije

Radnim danima 09-16h   

 

Subotom 09-13h

 

Na KP poruke odgovaramo isključivo u toku radnog vremena. Porudžbine primljene do 12h se šalju istog dana a sve porudžbine primljene posle 12h biće poslate narednog dana.

Roba se šalje kurirskom službom BEX radnim danima.

 

Cena dostave je 500 rsd.

Za sve porudžbine ukupne vrednosti preko 6000 rsd dostava je BESPLATNA

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.