slika
slika
slika
1 od 3

MS ENERGY i10 Punjač za eBike 42V 2A Električni Bicikli

3.000 dinFiksno

Ruma
Novo
1.193
15
pre 14 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
✅Svet Baterija✅Ruma Webshop
Član od 08.02.2014.
kp izlog

Kirano 42 2A sa konektorom GX16 3-Pin je vrhunski punjač dizajniran za efikasno punjenje eBike-a, električnih bicikala, skutera, trotineta i drugih e-vozila s Li-Ion ili LiPo baterijama. S izlaznim naponom od 42V i snagom do 2A, ovaj punjač je idealan za brzo i pouzdano punjenje 36V 7.8Ah Li-Ion baterija. Vaše vozilo će biti spremno za vožnju za približno 6 sati punjenja.

 

Reparacija baterije za MS ENERGY i10 7.8Ah 300Wh 17400 dinara na 10.5Ah Samsung

 

⚠️ Pažljivo pročitajte sledeće informacije pre korišćenja punjača ⚠️

  1. Polaritet i Priključivanje: Nikada nemojte priključivati punjač u uređaj ukoliko niste apsolutno sigurni da je polaritet odgovarajući. Pogrešno povezivanje može izazvati ozbiljne štete na uređaju i čak ugroziti Vašu sigurnost.
  2. Redosled Priključivanja: Molimo Vas da se pridržavate ispravnog redosleda prilikom priključivanja punjača. Prvo ga priključite u struju, a zatim u uređaj. Ovaj redosled pomaže u zaštiti uređaja i optimizaciji procesa punjenja.
  3. Indikatori Punjenja: Punjač je opremljen indikatorima koji signaliziraju stanje punjenja. Crvena lampica ukazuje na aktivan proces punjenja, dok zelena označava da je baterija potpuno napunjena. Ako primetite da punjač odmah prelazi na zelenu lampicu nakon priključivanja, to može ukazivati na različite probleme. Preporučujemo da u tom slučaju izmerite napon baterije koristeći unimer i proverite njeno stvarno stanje.
  4. Napon i Specifikacije: Važno je razumeti da napon baterije i napon punjenja (napon punjača) mogu biti različiti. Pre upotrebe, proverite specifikacije Vašeg uređaja i baterije kako biste se uverili da je ovaj punjač kompatibilan sa Vašim električnim vozilom.
  5. Kontakt i Pomoć: Ukoliko niste sigurni u vezi sa bilo kojim korakom ili kompatibilnošću, slobodno nas kontaktirajte. Možete nam poslati poruku sa slikama Vašeg uređaja i baterije kako bismo Vam pomogli da pronađete odgovarajući punjač.

Vaša bezbednost i ispravno funkcionisanje uređaja su naša prioritetna briga. Molimo Vas da se pridržavate gore navedenih smernica kako biste obezbedili optimalno korišćenje punjača i produžili vek trajanja Vašeg uređaja.

 

Karakteristike:  

  • Brend: Kirano
  • Napon punjenja: 42V
  • Napon baterije: 36V
  • Struja punjenja: 2A / 2000mA
  • Hemija: Li-ion
  • Zaštita od prenapona i prepunjavanja
  • Zaštita od kratkog spoja
  • Zaštita od obrnutog polariteta
  • Konektor: GX16 3 Pin

⚠️Svet Baterija doo nudi širok spektar originalnih 18650 ćelija Panasonic, Sanyo, LG, Samsung, Sony.  Takođe vršimo reparaciju AKU Alat, Električni Bicikli i proizvodnju baterijskih paketa po zahtevu kupca⚠️

Za više informacija kontaktirajte nas putem KP ili nas pozovite.

Info
Webshop, servis i veleprodaja baterija i punjača
⛪️Svet Baterija doo Ruma
✉️info@svetbaterija. com
Radno vreme od 9-17h
Telefon:  ☎️  022471636  ☎️  022471637
Viber/WhatsApp:  ☎️  0641584634
✈️Isporuka BEX i PostExpress kurirskim službama.

♻️Recikliramo stare Li-ion baterije. Trgovina starim Li-Ion baterijama još nije zakonski regulisana, baterije se samo propisno skladište radi očuvanja životne sredine♻️

 

 

ID Oglasa: #143189841
Informacije

Za više informacija kontaktirajte nas putem KP ili nas pozovite.

Info
Webshop, servis i veleprodaja baterija i punjača
⛪️Svet Baterija doo Ruma
✉️info@svetbaterija. com
Radno vreme od 9-17h samo radnim danima
Telefon:  ☎️  022471636  ☎️  022471637
Viber/WhatsApp:  ☎️  0641584634
✈️Isporuka Bex Postexpress kurirskim službama

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.