slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

GPS Brzinomer za bicikl CYCPLUS M1 Bike computer + Z1 nosač

3.290 din

Mladenovac
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
41
5
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Okto Store
Član od 24.12.2010.
kp izlog
Proizvodi su novi i neotpakovani, u originalnom fabričkom pakovanju.


CYCPLUS M1 je visokokvalitetni kompjuter namenje za bicikle, koji kombinuje napredne funkcije sa elegantnim dizajnom. Ovaj uređaj pruža sve što biciklistima treba kako bi unapredili svoje treninge i iskusili bolje performanse na stazi. Evo nekoliko  ovog proizvoda:


Ključne karakteristike:

  • GPS praćenje i navigacija: M1 koristi visoko osjetljivi GPS čip za precizno praćenje vaših ruta i navigaciju. To vam omogućuje da istražujete nove staze i ostanete na pravom putu čak i u nepoznatim područjima.
  • Povezivost sa senzorima: Kompatibilan je sa različitim senzorima poput senzora brzine i pulsa. To omogućuje detaljno praćenje performansi tokom vašeg treninga.
  • Visokokvalitetni ekran: M1 dolazi sa svetlećim ekranom koji omogućuje lako čitanje podataka, čak i pri jakom sunčevom svetlu ili u sumraku.
  • Baterija visokog kapaciteta: Sa snažnom baterijom, M1 može trajati satima bez potrebe za punjenjem. To je idealno za duge vožnje.
  • Kompatibilnost sa aplikacijama: Uz pomoć aplikacija poput Strave, M1 omogućuje sinhronizaciju vaših podataka i analizu performansi kako biste pratili svoj napredak i delili ga sa drugima.
  • Robustan dizajn: M1 je izrađen od visokokvalitetnih materijala otpornih na vremenske uslove i udarce, što ga čini idealnim za sve vrste terena.

 

Specifikacija:
Brand: ‎ CYCPLUS
Boja: ‎ Crna
Product Dimensions: 90 x 53 x 20mm
Težina: 77.5 grama
Veličina ekrana: 2.9 Inča
Displej: LCD
Trajanje baterije: 30 sati
Vrste senzora : GPS senzor, senzor brzine, Barometric Altimeter, senzor otkucaja srca, GLONASS senzor
Konektivnost: ‎ Bluetooth 5.0
Vodootpornost: ‎ IPX6
Vrsta nosača: Z1 (ide uz proizvod)

=============================================
Možete nas kontaktirati putem kupujemprodajem sajta ili na broj 062/968-66-34
Za kompletnu ponudu kliknite na KP izlog.
ID Oglasa: #166226830
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.