slika
slika
1 od 2

Smart GPS Ciklo kompjuter iGPSport BSC100S

4.000 dinFiksno

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
27
1
pre 13 dana
Ivan
Član od 19.01.2014.
Svi oglasi

Prodajem potpuno nov i neotpakovan Smart GPS Ciklo kompjuter iGPSport BSC100S. Ovaj visokokvalitetni ciklo kompjuter pruža sveobuhvatne informacije o vašoj vožnji, omogućavajući vam da pratite vaše treninge i napredak.

 

Specifikacije:

  • GPS praćenje: Omogućava precizno mapiranje rute, praćenje brzine i udaljenosti bez potrebe za dodatnim senzorima.
  • Veliki i pregledan ekran: Poseduje veliki ekran koji omogućava jasno i lako čitanje podataka čak i tokom vožnje.
  • Podrška za više sportskih aktivnosti: Pored praćenja biciklističkih aktivnosti, ovaj kompjuter podržava i druge sportske aktivnosti kao što su trčanje, planinarenje i još mnogo toga.
  • Povezivanje s pametnim telefonima: Bluetooth tehnologija omogućava povezivanje sa pametnim telefonima radi sinhronizacije podataka o vožnji i pregleda statistika putem aplikacija.
  • Vodootporan dizajn: Otporan na vlagu i vremenske uslove, omogućava vožnju u različitim uslovima bez brige o oštećenjima.

Ovaj kompjuter je savršen dodatak za sve rekreativce i profesionalne bicikliste koji žele pratiti svoje vožnje i unaprediti svoje performanse.

ID Oglasa: #165838979
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.