slika
slika
1 od 2

Vittoria spoljašnja guma TerrenoWET G2.0 700x38 TLR(FOLDING)

6.720 din

Niš
Novo
26
0
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Sport Zona
Član od 15.05.2014.
kp izlog

Terreno wet je kako joj ime kaže najbolji izbor za mokre i blatnjave ciklokros trke, što dokazuju brojne pobede u Svetskom kupu. U sredini profil ima vrlo malo zazora za manje trenje po ravni, a zbog otvorenosti profila sa strane guma lepo čisti blato i pruža veoma dobro prijanjanje. Kompozicija pamuka sa gustinom od 320 TPI je izbor svih profesionalaca, jer zajedno sa G2.0 i tri različite gumene mešavine nudi najbolje moguće karakteristike vožnje.

Grafen je revolucionarni čisti ugljenični materijal u kome su atomi raspoređeni slično kao i grafit, ali debljine samo jednog atoma. Odlikuje se visokim nivoom čvrstoće sa velikom pokretljivošću i odličnom električnom provodljivošću. Zbog svojih dobrih svojstava koristi se u visokoj tehnologiji, ali sve više iu svakodnevnom životu.

Nova generacija Graphene (G2.0) sada nudi još poboljšane karakteristike Vittoria guma.

Gume su postale bolje u svakom pogledu od prethodne verzije, G2.0 verzija se fokusira na poboljšanja u svakoj oblasti: brzina, prijanjanje na mokroj površini, izdržljivost i zaštita od bušenja.

Grafen služi kao odlično vezivo koje popunjava praznine između molekula gume i dalje ih povezuje, poboljšavajući ukupnu strukturu gume.

 

Tehnički opis:

Dimenzije: 700×38

Boja: antracit

Težina: 500g

Kućište: TNT, sklopivo, 120 TPI

Gumena mešavina: G2.0, najlon

Spreman bez cevi: DA

ID dobavljača: 11A00081

sku: 29797

ID Oglasa: #149647813
Informacije

Poštarina za sve porudzbine preko 3000 din. je besplatna.

Magacin iz Niša je prebačen za Beograd, artikli su dostupni samo putem kurirske službe.

 

 

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.