slika
slika
1 od 2

Vittoria spoljna guma Corsa G2.0 30x700 retro 320TPI(FOLDING

8.390 din

Niš
Novo
32
1
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Sport Zona
Član od 15.05.2014.
kp izlog

Corsa Control je izbor pobednika trke na ravnim i kamenim površinama. Tako je osvojio Strade Bianche 2018. Zbog gušće distribucije vlakana ima bolju i dodatnu zaštitu od bušenja, a bolje funkcioniše i u hladnijim uslovima.

Corsa je izbor pobednika. Osvojila je Tur de Frans, Điro d'Italiju, Vueltu Španiju, mnoge klasike, Svetsko i Evropsko prvenstvo i Olimpijske igre. Zahvaljujući sastavu pamuka, nudi bržu, udobniju vožnju sa boljim prijanjanjem na putu. Tome doprinose i Grafen 2.0 i čak 4 različite gumene mešavine u jednoj gumi. Najbrža guma u​​pelotonu, odličnog prijanjanja i sa zaštitom od bušenja.

Vittoria-ine vrhunske ručno rađene gume se prave korišćenjem istog procesa i imaju ista svojstva kao i cevaste gume. Dobra karakteristika Clincher linije je da se omotač može ponovo koristiti nakon punkcije ako nije previše oštećen.

Gusti pamučni sastav guma bolje pristaje putu i ​​nudi udobniju i bržu vožnju sa boljim prianjanjem. Gume su takođe mnogo lakše, a zahvaljujući specijalnom pamučnom predivu sa dodatkom aramidnih vlakana, guma je i dalje veoma čvrsta i otpornija na bušenje. Visoka gustina niti, koja se proteže do 320 TPI (navoja po inču), takođe doprinosi boljim svojstvima gume.

Vittoria je prva kompanija na svetu koja koristi 4 različite gumene mešavine u jednoj gumi. Velika posvećenost razvoju se tako isplatila sa jedinim ekstruderom na svetu koji može da kombinuje četiri različite gumene mešavine u jednu gumu.

Tehnologija Vittoria 4C se tako može pohvaliti različitim jedinjenjima u sredini i na površini profila pneumatika, a mešavina se takođe razlikuje po bočnim stranama i u sredini gume. Na ovaj način, inženjeri kompanije Vittoria mogu savršeno da prilagode delove profila pneumatika kako bi se najbolje ponašali u krivinama, penjanju, kotrljanju i kočenju. Pored toga, gume se mogu pohvaliti dodatnom zaštitom od habanja i izdržljivošću, sa MTB gumama različite smeše čak obezbeđuju stabilniju osnovu za dublje profile.

Novi TLR dizajn nudi maksimalnu brzinu i najbolju zaštitu od bušenja. Sastoji se od novog materijala Zilon, koji optimizuje zadržavanje vazduha u gumi. Pored toga, bez cevčica je najlakša i najbrža opcija za vaš trkački bicikl. Dostupan je u linijama guma Corsa (pamučni zid) i Rubino (najlonski zid).

Grafen je revolucionarni čisti ugljenični materijal u kome su atomi raspoređeni slično kao i grafit, ali debljine samo jednog atoma. Odlikuje se visokim nivoom čvrstoće sa velikom pokretljivošću i odličnom električnom provodljivošću. Zbog svojih dobrih svojstava koristi se u visokoj tehnologiji, ali sve više i u svakodnevnom životu.

Nova generacija Graphene (G2.0) sada nudi još bolje karakteristike Vittoria guma.

Gume su postale bolje u svakom pogledu od prethodne verzije, verzija G2.0 se fokusira na poboljšanja u svakoj oblasti: brzina, prijanjanje na mokroj površini, izdržljivost i zaštita od bušenja.

 

Grafen služi kao odlično vezivo koje ispunjava praznine između molekula gume i dalje ih povezuje, poboljšavajući ukupnu strukturu gume.

 

Tehnički opis:

Dimenzija: 30×700

Boja: Retro

TPI: 320

Pritisak: 6 – 10 bara

Težina: 280 g

Materijal: Pamuk ojačan Corespun vlaknima

Gumena mešavina: 4 Compound Graphen 2.0

ID dobavljača: 11A00219

sku: 29773

ID Oglasa: #149648979
Informacije

Poštarina za sve porudzbine preko 3000 din. je besplatna.

Magacin iz Niša je prebačen za Beograd, artikli su dostupni samo putem kurirske službe.

 

 

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.