slika
slika
1 od 2

Vittoria spoljna guma Corsa Speed G2.0 TLR 25x700 crna 320 T

9.590 din

Niš
Novo
22
0
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Sport Zona
Član od 15.05.2014.
kp izlog

Corsa Speed kao što joj sam naziv kaže za brzu i laku gumu je logičan izbor za sve profesionalce na treninzima i trkama na hronometru. Dokazala se na Tur de Fransu, Điro d'Italija na Vuelta a Espan. Posebno gusta kompozicija tkanine obezbeđuje maksimalnu brzinu, dok je težina same gume mala.

Premium vintage gume Vittoria se proizvode istim procesom i imaju ista svojstva kao i cevaste gume. Dobra karakteristika Clincher linije je da se guma može lako ponovo koristiti nakon prethodnog habanja ako nije previše oštećena.

Debeli pamučni sklop gume bolje prijanja uz asfalt i nudi udobniju i bržu vožnju zbog boljeg prijanjanja. Gume su takođe mnogo lakše, zahvaljujući specijalnom pamučnom navoju sa dodatkom armid vlakana, pa je guma i dalje veoma tvrda i otpornija na habanje. Visoka gustina niti, koja se širi do 320 TPI (navoja po inču), takođe doprinosi boljim svojstvima premaza.

Vittoria je prva kompanija na svetu koja koristi 4 različite gumene mešavine u gumama. Velika posvećenost razvoju je praćena sa jedinim distributerom na svetu koji je u stanju da kombinuje četiri različite gumene mešavine u jednu gumu.

Tehnologija Vittoria 4C se tako može pohvaliti različitim jedinjenjima u sredini i na površini profila pneumatika, a mešavina je različita i na bočnim stranama i u sredini gume. Na ovaj način, Vitorijevi inženjeri su uspeli u potpunosti da podese profil guma tako da najbolje rade u oblasti namotavanja, penjanja, vožnje i kočenja. Pored toga, gume se mogu pohvaliti dodatnom zaštitom od habanja i izdržljivošću, sa MTB gumama, različite smeše čak obezbeđuju stabilniji gazeći sloj sa dubljim profilom.

Novi TLR dizajn nudi maksimalnu brzinu i najbolju zaštitu od bušenja. Takođe je napravljen od novog materijala Zilon, koji optimizuje zadržavanje vazduha u gumi. Osim toga, bez cevi je najlakša i najbrža opcija za vaš trkački bicikl.

Grafen je revolucionarni materijal napravljen od čistog ugljenika, u kome su atomi raspoređeni slično kao i grafit, ali debljine samo jedan atom. Visok nivo čvrstoće odlikuje velika fleksibilnost i odlična električna provodljivost. Zbog svojih dobrih svojstava koristi se u raznim tehnologijama, a još više u svakodnevnom životu.

 

Nova generacija Graphene (G2.0) sada nudi još bolja svojstva Vittoria guma. Ova verzija G2.0 se fokusira na poboljšanja u svakoj oblasti posebno: brzina, prianjanje na mokrom putu, izdržljivost i zaštita od habanja. Grafen služi kao odlično vezivo koje ispunjava praznine između molekula gume i dalje ih povezuje kako bi se poboljšala ukupna struktura gume.

 

Tehnički opis:

Dimenzije: 700×25

Boja: Crna

TPI: 320

Pritisak: 6 – 10 bara

Težina: 240 g

Materijal: Pamuk ojačan Corespun vlaknima

Gumena mešavina: 4 Compound Graphen 2.0

ID dobavljača: 11AOO119 

 

sku: 28383

ID Oglasa: #149650655
Informacije

Poštarina za sve porudzbine preko 3000 din. je besplatna.

Magacin iz Niša je prebačen za Beograd, artikli su dostupni samo putem kurirske službe.

 

 

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.