slika
slika
slika
slika
1 od 4

Vittoria spoljna guma e-AGARRO G2.0 29x2,6 Trail 4C TNT 120T

8.390 din

Niš
Novo
64
0
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Sport Zona
Član od 15.05.2014.
kp izlog

E-Agarro je veoma brza svestrana navlaka za MTB i e-bicikle, koja će impresionirati rekreativce, ali i profesionalce. Može se pohvaliti inovativnim profilom koji kombinuje brza svojstva KSC guma sa jedne i odlično prijanjanje enduro guma sa druge strane. E-Aggaro je posebno dobro leži na suvim i tvrdim podlogama, a ipak je pružao dovoljno prijanjanja čak i kada Vas je uhvatila kiša.

Sve Vittoria gume za MTB i E-bicikle imaju deblje i tvrđe zidove, ali su takođe napravljene za najzahtevnije staze.

Poklopac E-Agarro uključuje istu tehnologiju "širine lamela" kao Martello poklopac, što znači da se profil savija tačno kada dođe u kontakt sa neravnim tlom, kao što su pesak, kamenje i blato. Takođe, ova tehnologija poboljšava vožnju pri velikim brzinama, penjanju i skretanju.

E-Agarro guma se takođe sastoji od 4 pojedinačne mešavine grafena 2.0, što dodatno poboljšava performanse gume. Ovaj jedinstveni proces premazivanja omogućava pouzdano kretanje pri krivinama i poboljšano prijanjanje čak i tokom penjanja. Uprkos svemu tome, mešavine grafena omogućavaju dug radni vek, nisku obradu materijala i smanjen otpor kotrljanja.

Gume Vittoria sa Trail zidovima pružaju maksimalnu zaštitu od bušenja uz malu težinu guma i dokazane su od strane takmičara i agresivnijih biciklista amatera.

Vittoria je prva kompanija na svetu koja koristi 4 različite gumene mešavine u jednoj gumi. Velika posvećenost razvoju se tako isplatila sa jedinim ekstruderom na svetu koji može da kombinuje četiri različite gumene mešavine u jednu gumu.

Tehnologija Vittoria 4C se tako može pohvaliti različitim jedinjenjima u sredini i na površini profila pneumatika, a mešavina je različita i na bočnim stranama i u sredini gume. Na ovaj način, Vitorijevi inženjeri su uspeli u potpunosti da podese profil guma tako da najbolje rade u oblasti namotavanja, penjanja, kotrljanja i kočenja. Pored toga, gume se mogu pohvaliti dodatnom zaštitom od habanja i izdržljivošću, sa MTB gumama, različite smeše čak obezbeđuju stabilniji gazeći sloj sa dubljim profilom.

Grafen je revolucionarni materijal napravljen od čistog ugljenika, u kome su atomi raspoređeni slično kao i grafit, ali debljine samo jedan atom. Visok nivo čvrstoće odlikuje velika fleksibilnost i odlična električna provodljivost. Zbog svojih dobrih svojstava koristi se u raznim tehnologijama, a još više u svakodnevnom životu.

Nova generacija Graphene (G2.0) sada nudi još poboljšana svojstva Vittoria guma koje su postale bolje u svakom pogledu od prethodne verzije. Verzija G2.0 se fokusira na poboljšanja u svakoj oblasti: brzina, prijanjanje na mokrom putu kao i izdržljivost i zaštita od bušenja.

Grafen služi kao odlično vezivo koje popunjava praznine između molekula gume i bolje ih povezuje, poboljšavajući ukupnu strukturu gume.

 

 

Tehnički opis:

Dimenzija: 29×2,35

Boja: Crna

Težina: 970 g

Oklop: TNT, sklopivi, 120 TPI

Gumena mešavina: G2.0 4-Compound

ID dobavljača: 11A00333

 

Šifra proizvoda: 28909

ID Oglasa: #149650754
Informacije

Poštarina za sve porudzbine preko 3000 din. je besplatna.

Magacin iz Niša je prebačen za Beograd, artikli su dostupni samo putem kurirske službe.

 

 

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.