slika
1 od 1

Kaciga Za Bicikl Shadow S M Fischer

5.458 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
7
0
pre 13 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Zorule
Član od 15.03.2019.
Svi oglasi

KACIGA ZA BICIKL SHADOW S M FISCHER

ŠIFRA: SMA 421381

KACIGA ZA BICIKL SHADOW S/M FISCHER

Kaciga za bicikl Shadow S/M Fischer je moderna visokokvalitetna kaciga koja će vas oduševiti svojim izgledom i performansama. Izrađena od trajnog materijala, ova kaciga pruža izuzetnu zaštitu i udobnost tokom vožnje.


Specifikacija:
- Proizvođač: Fischer
- Tip: Kaciga za bicikl
- Dimenzija: 52-57cm
- Masa: 1kg
- Proizvodjač: ROX-BG DOO ZA TRGOVINU I USLUGE BEOGRAD
- Uvoznik: ROX-BG DOO ZA TRGOVINU I USLUGE BEOGRAD
- Zemlja porekla: Srbija


Kaciga za bicikl Shadow S/M Fischer je dizajnirana sa fokusom na vašu sigurnost i udobnost. Sa obimom glave od 52-57cm, ova kaciga se savršeno prilagođava vašem obliku glave, pružajući vam optimalnu zaštitu.


Unutrašnjost kacige je napravljena od otpornog ekspandiranog polistirena, koji ne samo da daje udobnost, već i pruža dodatnu zaštitu tokom vožnje. Sa 16 velikih otvora za vazduh, ova kaciga osigurava dobar protok vazduha, čime se sprečava pregrevanje i znojenje glave. Ovi otvori takođe omogućavaju da vazduh cirkuliše, pružajući vam prijatan osećaj sve vreme.


Još jedna odlična funkcija ove kacige je uklonjivi vizir. Vizir vam pruža zaštitu od sunca, vetra i kiše, čime osigurava jasniju vidljivost tokom vožnje. Osim toga, kaciga takođe ima mrežicu za insekte, koja sprečava ulazak insekata u kacigu tokom vožnje.


Kada je u pitanju podešavanje, ova kaciga ima sistem podešavanja pri zatezanju kacige, koji omogućava jednostavno podešavanje kako bi se postigla optimalna udobnost i sigurnost. Bez obzira na to koliko dugo planirate da vozite, ova kaciga će vam pružiti izuzetno iskustvo i sigurnost.


U svojim testiranjima, dok sam koristio ovu kacigu, oduševljen sam njenom kvalitetom i performansama. Zaista se oseća kao da je napravljena baš za mene. Kada sam je nosio, imao sam osećaj potpune zaštite i udobnosti. Vizir je bio veoma koristan tokom vožnje po sunčanom vremenu, pružajući mi zaštitu od oštrog sunčevog svetla. Takođe sam primetio da mi mrežica za insekte mnogo pomaže u održavanju insekata van kacige, što je definitivno plus tokom vožnje u letnjim mesecima.


Kaciga za bicikl Shadow S/M Fischer je zaista impresivna i pouzdana kaciga koja će vam pružiti sigurnost, udobnost i zaštitu tokom vožnje. Poverenje u ovaj proizvod je dodatno potvrđeno činjenicom da je srpskog porekla, pa je tako garantovana i kvaliteta.


Uz ovu kacigu, osećaćete se samouvereno i bezbedno na svakoj vožnji bicikla. Ne propustite priliku da iskusite sve prednosti koje ova kaciga pruža!


Prednosti:
- Visokokvalitetan materijal izrade
- Dizajn prilagođen udobnosti i sigurnosti
- Uklonjivi vizir za bolju vidljivost
- Mrežica za insekte radi dodatne zaštite


Neodoljivo izgleda, sigurna i udobna, ova kaciga će vas osvojiti svojim performansama. Poručite je odmah i obezbedite sebi vrhunsku zaštitu tokom vožnje!




ID Oglasa: #161601859
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.