slika
1 od 1

Lampa Prednja Led Fischer

5.458 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
7
0
pre 13 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Zorule
Član od 15.03.2019.
Svi oglasi

LAMPA PREDNJA LED FISCHER

ŠIFRA: SMA 421659

LAMPA PREDNJA LED FISCHER
Specifikacije

  • Tip: Lampa LED za bicikl

  • Snaga: 2,4w

  • Masa: 0.1kg

  • Napomena: Ne poseduje prekidač, uz nju ne idu kablovi ni konektor.

  • Proizvođač: ROX-BG DOO ZA TRGOVINU I USLUGE BEOGRAD

  • Uvoznik: ROX-BG DOO ZA TRGOVINU I USLUGE BEOGRAD

  • Zemlja porekla: Srbija.


Lampa PREDNJA LED FISCHER je jedinstvena lampa za bicikl koja koristi jednu LED sijalicu. Sa svojim inovativnim dizajnom i visokom snagom od 2,4w, ova lampa pruža izuzetno osvetljenje tokom noćne vožnje.


Osvetlite vaš put

Ova lampa je savršena za bicikliste koji vole noćne vožnje ili često putuju po slabije osvetljenim područjima. Sa jednom LED sijalicom, ova lampa je dovoljno svetla da osvetli put ispred vas i omogući vam sigurnu vožnju.


Dugotrajna i izdržljiva

Lampa PREDNJA LED FISCHER je napravljena od visokokvalitetnih materijala koji garantuju dugotrajnost i izdržljivost. Bez obzira na to koliko često koristite lampu, možete biti sigurni da će trajati dugo vremena i pružati vam pouzdanu funkcionalnost.


Jednostavna za korišćenje

Ova lampa je dizajnirana da bude jednostavna za korišćenje. Ne poseduje prekidač, što je čini veoma praktičnom. Samo je pričvrstite na bicikl i možete je odmah koristiti. Takođe, uz nju ne idu kablovi ni konektor, što dodatno olakšava postavljanje i upotrebu.


Sigurna i pouzdana

Vaša sigurnost je uvek na prvom mestu, posebno tokom noćnih vožnji. Lampa PREDNJA LED FISCHER pruža jaku svetlost koja vam omogućava da budete vidljivi drugim vozačima i pešacima. Svojim osvetljenjem, ova lampa vam pomaže da se bezbedno kretate i minimizirate rizik od nezgoda.


Uživajte u vožnji sa stilom

Ova lampa ne samo da je funkcionalna, već takođe nudi i stilski dizajn. Sa svojim modernim izgledom, lampa PREDNJA LED FISCHER će dodati dozu elegancije vašem biciklu. Bez obzira da li vozite gradskim ulicama ili se upućujete na avanturističku vožnju u prirodi, ova lampa će sigurno privući pažnju.


Prednosti:

  • Jedinstvena LED lampa za bicikl

  • Visoka snaga od 2,4w

  • Dugotrajna i izdržljiva konstrukcija

  • Jednostavna za korišćenje


Uživajte u noćnim vožnjama sa LAMPOM PREDNJOM LED FISCHER i eksperimentišite sa svojim biciklom u potpunom poverenju. Ne propustite priliku da osvetlite svoj put i budete sigurni na svakom koraku. Kupite ovu fantastičnu lampu odmah!




ID Oglasa: #161604940
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.