slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Pumpa Za Bicikl Sa Manometrom Dunlop

2.378 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
27
0
pre 13 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Zorule
Član od 15.03.2019.
Svi oglasi

PUMPA ZA BICIKL SA MANOMETROM DUNLOP

ŠIFRA: SMA 970324

PUMPA ZA BICIKL SA MANOMETROM DUNLOP
Prednosti

  • Brzo i jednostavno naduvavanje: Uz ovu pumpu za bicikl, više se nećete mučiti s napuhanjem guma. Zahvaljujući snazi od 6 bara, vaše gume će biti naduvane u tren oka, što vam omogućava brzo i jednostavno kretanje.

  • Precizno merenje pritiska: Sa ugrađenim manometrom, možete tačno izmeriti pritisak u gumama. Ovo vam omogućava da održavate pravilan pritisak, čime produžavate vek trajanja guma i poboljšavate performanse vožnje.

  • Univerzalna upotreba: Ova pumpa za bicikl nije namenjena samo za bicikle, već je pogodna i za motocikle, vazdušne dušeke i druge napumpane predmete. Bez obzira na to šta treba da naduvate, ova pumpa će to obaviti sa lakoćom.

  • Kvalitetna izrada: Izrađena od plastike i aluminijuma, ova pumpa je izuzetno izdržljiva i otporna na habanje. Možete biti sigurni da će vam služiti dugi niz godina, pružajući vam pouzdanu podršku pri naduvavanju guma.


Specifikacije

  • Tip: Pumpa sa manometrom

  • Snaga: 6 bara

  • Dimenzija: 61cm

  • Masa: 0.5kg

  • Napomena: Nožna pumpa za bicikle

  • Proizvođač: ALL RIDE


  • Zemlja porekla: Belgija


Želite brzo i jednostavno naduvavanje guma na vašem biciklu? Onda je ova pumpa za bicikl sa manometrom od Dunlop pravi izbor za vas!


Sa snagom od 6 bara, ova nožna pumpa će vam omogućiti da brzo i lako napumpate svoje gume kako biste mogli da se brzo i udobno vozite. Sa ugrađenim manometrom, možete tačno izmeriti pritisak u gumama, čime ćete poboljšati performanse vožnje i produžiti vek trajanja guma.


Ova univerzalna pumpa nije namenjena samo za bicikle. Možete je koristiti i za naduvavanje guma na motociklima, vazdušnim dušecima i drugim napumpanim predmetima. Bez obzira na to šta vam treba da naduvate, ova pumpa će vam pružiti pouzdanu podršku.


Kvalitet izrade je vrhunski. Ova pumpa je izrađena od kombinacije plastike i aluminijuma, što je čini izuzetno izdržljivom i otpornom na habanje. Možete biti sigurni da će vam ovaj proizvod služiti dugi niz godina.


Sa Dunlop pumpom za bicikl sa manometrom, vaša vožnja će postati ugodnija i sigurnija. Održavanje pravilnog pritiska u gumama je od ključne važnosti za sigurnost tokom vožnje, a ova pumpa će vam omogućiti da to postignete brzo i jednostavno.


Uživajte u bezbrižnoj vožnji uz Dunlop pumpu za bicikl sa manometrom!


Prednosti:
- Brzo i jednostavno naduvavanje
- Precizno merenje pritiska
- Univerzalna upotreba
- Kvalitetna izrada




ID Oglasa: #161604274
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.