slika
slika
slika
1 od 3

Pumpa Za Biciklu Nožna

2.798 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
6
0
pre 13 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Zorule
Član od 15.03.2019.
Svi oglasi

PUMPA ZA BICIKLU NOŽNA

ŠIFRA: SMA 971901

PUMPA ZA BICIKLU NOŽNA
Opis proizvoda

Pumpa za bicikl NOŽNA je izuzetno kvalitetna pumpa koja će zadovoljiti sve vaše potrebe prilikom naduvavanja guma na biciklu. Ova pumpa dolazi sa velikim analognim manometrom koji omogućava lako očitavanje pritiska u gumama.


Karakteristike:
- Duel glava pumpe sa mlaznicom
- Adapteri za naduvavanje
- Uključen analogni vizuelni manometar


Ova crna pumpa ima kapacitet da dostigne pritisak od 160 PSI, odnosno 11 bara. To je više nego dovoljno za efikasno naduvavanje guma na vašem biciklu.


Prednosti


  1. Jednostavno i precizno očitavanje pritiska - Veliki analogni manometar omogućava vam da lako vidite pritisak u gumama i prilagodite ga po potrebi. Ovo je veoma korisno kod naduvavanja na odgovarajući nivo pritiska, što je ključno za sigurnost i udobnost tokom vožnje.




  2. Brzo i lako naduvavanje guma - Zahvaljujući duel glavi pumpe sa mlaznicom i adapterima, ova pumpa omogućava jednostavno naduvavanje guma na vašem biciklu. Bez obzira na vrstu ventila, ova pumpa će se lako prilagoditi i omogućiti vam brzo naduvavanje.




  3. Visok kapacitet pritiska - Sa maksimalnim kapacitetom pritiska od 160 PSI ili 11 bara, ova pumpa je u stanju da efikasno naduva sve vrste biciklističkih guma. Bez obzira na teren ili stil vožnje, možete biti sigurni da će vaše gume biti uvek spremne za akciju.




  4. Visokokvalitetna izrada - Ova pumpa je proizvedena od strane renomiranog proizvođača ALL RIDE, koji je poznat po svojim vrhunskim proizvodima za biciklizam. Možete se osloniti na kvalitet i trajnost ove pumpe, koja će vam dugo služiti.




Specifikacije

  • Tip: Pumpa za bicikl

  • Snaga: 11 bara

  • Masa: 0.3kg

  • Proizvođač: ALL RIDE




Nemojte dozvoliti da vam prazne gume pokvare vožnju. Nabavite pumpu za bicikl NOŽNU i uvek budite spremni za vožnju bez brige o pritisku u gumama. Ova pumpa je pravi izbor za sve bicikliste koji žele kvalitet i pouzdanost.




ID Oglasa: #161597833
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.