slika
1 od 1

Rukavice Volana Za Bicikl Spolj. Montaža Alu Fischer

2.098 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
12
0
pre 13 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Zorule
Član od 15.03.2019.
Svi oglasi

RUKAVICE VOLANA ZA BICIKL SPOLJ. MONTAŽA ALU FISCHER

ŠIFRA: SMA 421358

RUKAVICE VOLANA ZA BICIKL SPOLJ. MONTAŽA ALU FISCHER
Specifikacija

  • Tip: Oprema za bicikle/Ručke volana

  • Masa: 1kg

  • Napomena: Alu rukavice volana

  • Proizvođač: ROX-BG DOO ZA TRGOVINU I USLUGE BEOGRAD

  • Uvoznik: ROX-BG DOO ZA TRGOVINU I USLUGE BEOGRAD

  • Zemlja porekla: Srbija



Rukavice volana FISCHER za bicikl sa spoljnom montažom su odličan dodatak za svakog biciklistu koji želi da uživa u udobnoj vožnji. Ove zaštitne rukavice predstavljaju neophodan rezervni deo za svaki bicikl tokom dugih vožnji, pružajući dodatnu udobnost i zaštitu.


NEOBIČAN MATERIJAL I SPOLJAŠNJE POVEZIVANJE

Rukavice od aluminijuma pružaju izdržljivost i trajnost, tako da možete biti sigurni da će vas služiti tokom mnogih vožnji. Spoljašnje povezivanje olakšava montažu i demontažu rukavica na vaš bicikl.


OSETITE UDOTOBNOST NA VAŠIM RUKAMA

Zahvaljujući pažljivo dizajniranim rukavicama volana, osetićete dodatnu udobnost tokom vožnje. Materijal rukavica je mekan i prijatan na dodir, pružajući vam užitak tokom svake vožnje.


DUGOTRAJNA ZAŠTITA

Rukavice volana FISCHER predstavljaju odličnu zaštitu za vaše ruke tokom vožnje. Pružaju dodatni sloj zaštite od trenja i pritiska koji se javljaju tokom dužih vožnji. Vaše ruke će biti zaštićene od ogrebotina i iritacija, omogućavajući vam da se fokusirate samo na vožnju.


JEDNOSTAVNA MONTAŽA I DEMONTAŽA

Zahvaljujući spoljašnjem povezivanju, montaža i demontaža ovih rukavica je veoma jednostavna. Nećete gubiti vreme na komplikovane postupke, već ćete brzo i lako moći da stavite ili skinete rukavice sa volana.


UŽIVAJTE U DUŽIM VOŽNJAMA

Sa rukavicama volana FISCHER, uživaćete u dužim vožnjama bez nelagodnosti. Dodatna udobnost i zaštita koju pružaju ove rukavice će vam omogućiti da se opustite i uživate u vožnji bez osećaja umora ili neprijatnosti.


SAVEZNIK ZA SVAKOG BICIKLISTU

Ukoliko ste strastveni biciklista koji voli da putuje i istražuje nove staze, rukavice volana FISCHER su vaš idealan saveznik. Pružiće vam neophodnu podršku i udobnost tokom svake vožnje, bez obzira na to koliko dugačka ili izazovna ona bila.


PREDNOSTI:

  • Dodatna udobnost tokom vožnje

  • Izdržljive i trajne rukavice od aluminijuma

  • Zaštita od trenja i pritiska na ruke

  • Jednostavna montaža i demontaža



Uživajte u vožnji biciklom sa rukavicama volana FISCHER i osetite razliku već danas! Vaše ruke će vam biti zahvalne, a vožnja će postati još prijatnija iskustva. Nemojte propustiti priliku da sebi obezbedite udobnost i zaštitu kakvu zaslužujete.


Narudžbkom ovih rukavica volana, podići ćete svoje iskustvo na biciklu na potpuno novi nivo. Ne čekajte dalje, već poručite rukavice volana FISCHER i uživajte u nezaboravnim vožnjama!




ID Oglasa: #161601852
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.