slika
slika
1 od 2

Torba Za Bicikl Zadnja Fischer

8.398 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
39
1
pre 13 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Zorule
Član od 15.03.2019.
Svi oglasi

TORBA ZA BICIKL ZADNJA FISCHER

ŠIFRA: SMA 421383

TORBA ZA BICIKL ZADNJA FISCHER
Trostruka funkcionalnost za maksimalnu praktičnost

Torba za bicikl Fischer za zadnje sedište/korpu je idealan dodatak za svakog biciklistu koji želi da obezbedi dovoljno prostora za svoje stvari tokom vožnje. Sa kapacitetom od 58L, ova torba kombinuje stil, funkcionalnost i izdržljivost.


Savršeno prilagođena vašim potrebama

Ova torba ima trostruku funkciju, što je čini jedinstvenom na tržištu. Možete je koristiti kao torbu za zadnje sedište ili korpu, ali takođe ima i mogućnost nošenja kao ranac zahvaljujući kompletnom setu kaiševa koji dolazi u paketu. Bez obzira na način na koji je koristite, torba će biti sigurno pričvršćena na nosač prtljažnika.


Izuzetno kvalitetan materijal za sve uslove

Ova torba za bicikl je napravljena od 100% poliestera i opremljena je vodootpornim materijalom. To znači da možete biti sigurni da će vaše stvari ostati suve čak i tokom kišnih vožnji. Takođe, torba je opremljena reflektujućim trakama koje povećavaju vašu vidljivost u saobraćaju, čime se pruža dodatna sigurnost tokom noćnih vožnji.


Svestranost za sve vrste bicikala

Torba je dizajnirana da odgovara svim vrstama bicikala. Bez obzira da li imate brdo biciklista, gradski bicikl ili električni bicikl, ova torba lako se montira i prilagođava vašim potrebama. Njen moderni dizajn će se lako uklopiti u stil svakog bicikla, čineći je ne samo praktičnom, već i estetski privlačnom.


Prednosti:

  • Trostruka funkcionalnost za maksimalnu praktičnost

  • Vodootporan materijal drži vaše stvari suvim i sigurnim

  • Komplet kaiševa za nošenje kao ranac pruža dodatnu fleksibilnost

  • Reflektujuće trake povećavaju vidljivost i sigurnost tokom vožnje


Uzmi svoju Torbu za bicikl Fischer i uživaj u bezbrižnim vožnjama, dok tvoje stvari ostaju sigurne i suve!




ID Oglasa: #161605387
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.