slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

MARLY Keramički sprej za lanac (500 ml)

2.000 din

Beograd | Palilula
Kao novo - nekorišćeno
3
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Ch106, Tel. 066 378 447
Član od 15.03.2013.
Svi oglasi

Marly Ceramic Chain Lube (500 ml)

Vrhunsko mazivo za lance bazirano na visokokvalitetnom sintetičkom ulju, mikro keramičkim česticama i specijalnim aditivima. Garantuje optimalno podmazivanje čak i u najtežim uslovima rada. Produžava vek trajanja lanca, pogodan je za sve O-prstenove i X-prstenove, izuzetno prodire i lepi se i na nepristupačnim delovima, štiti od korozije i otporan je na toplu i hladnu vodu. Nanosi se na unutrašnji deo lanca dok je u pokretu. Ostaviti da deluje 10 min. Koristi se za lance na biciklima, motorciklima kao i u industriji.

Oglas 10/40

ID Oglasa: #165937923
Informacije

Za dodatne informacije može sms, mail, telefon.

Pogledajte i ostale moje oglase.

Zbog velikog obima oglasnog prostora molim za razumevanje u slučaju greške u opisu oglasa, promene cene od strane uvoznika bez prethodne najave ili trenutne nepristupačnosti određenih proizvoda.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.