slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Katanac sa citacem otiska bicikla kofer

3.300 din

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
692
24
pre 12 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
3Dstore
Član od 28.03.2018.
Svi oglasi
Katanac sa citacem otiska bicikla kofer. Ekstra stvar poklon!

Uputstvo za upotrebu:

1. Kako postupiti ako se otisak prsta ne može identificirati?

Obično zbog trošenja otisaka prstiju, ljuštenja, ogrebotina, prljavih, mokrih prstiju ili prozora za prikupljanje otisaka prljavštine i kapljica vode identifikacija otiska prsta nije uspješna. Potrebno je osigurati da prsti i prozor za otiske prstiju budu čisti i suhi. U slučaju ogrebotina na prstima, preporučuje se da nakon kupovine unesete najmanje 3 otiska prsta.

2. Koliko otisaka prstiju se može registrirati?

Može se registrovati 10 otisaka prstiju.

3. Kako postupiti ako je baterija prazna?

Spojite priključak za punjenje s Micro USB-om, crveno svjetlo svijetli, što znači da se puni i može se normalno otključati tijekom punjenja. Svjetlo je isključeno, što znači da je potpuno napunjeno.

4. Koliko dugo traje nakon što je potpuno napunjen?

Nakon potpunog punjenja može stajati pripravno 12 mjeseci, a kada je napajanje malo, crveno svjetlo trepće nakon otključavanja.

5. Bilo koji otisak prsta može se otključati

Kada otisak prsta nije snimljen, bilo koji otisak prsta može se otključati. Ako se snimaju otisci prstiju, samo se snimljeni otisci mogu koristiti za otključavanje brave. Stoga, u normalnim okolnostima, morate snimiti više od dva otiska prsta kako biste spriječili neugodnu situaciju da se prsti ogrebu i ne mogu otključati.

ID Oglasa: #107497343
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.