slika
slika
slika
slika
1 od 4

pumpa nožna bikelab 004

850 din

Bečej
Novo
47
0
pre 11 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
BIKE SHOP BLIZANCI
Član od 15.11.2011.
kp izlog

Dizajn sa nožnim aktiviranjem bez manometra: neklizajuće, upadajuća pepučica, čvrsta plastična osnova, maks. Manometar od 11 bara, sprečava slučajno izduvavanje guma. Inflacija koja se aktivira stopalom štedi radnu snagu, robusnija je, brža i štedi vreme.

Dvostruka glava ventila sa zaključavanjem palca: nožna pumpa za bicikl bez manometra je kompatibilna sa Presta &Schrader dvostrukim ventilima. Glatka površina, dobro zaptivanje, dobre performanse pumpanja. Nisu potrebni adapteri ili podešavanja. Glava pumpe za palac obezbeđuje čvrsto zaptivanje i nema curenja vazduha.

Prenosiv i lagan: jednostavan za nošenje. Nožna pumpa je teška 400 g, tek nešto je teža od dva iPhone 8 plus i visoka 17 cm. Lako se može staviti u ranac i može se pumpati bilo gde nakon skupljanja. Kada je opreužena , pumpa je visoka 23cm.

Izdržljiva i stabilna: unutrašnja i spoljašnja cev visoke čvrstoće od legure aluminijuma. Ispolirana površina. Bez uklanjanja boje, bez rđe, otporniji na habanje. A gumeno crevo dužine 40cm prenosive vazdušne pumpe je uklonjivo, otporno na mraz i visoke temperature. Izdržljiv kvalitet za duže korišćenje i uštedu novca.

Širok spektar primena: nožna pumpa se može naduvati za bicikle, električna vozila, motocikle, sportske lopte, gume za plivanje i bazene na naduvavanje. Uključena je igla za sportsku loptu i dušeke

ID Oglasa: #156584971
Informacije

Radnim danima 09-16h   

 

Subotom 09-13h

 

Na KP poruke odgovaramo isključivo u toku radnog vremena. Porudžbine primljene do 12h se šalju istog dana a sve porudžbine primljene posle 12h biće poslate narednog dana.

Roba se šalje kurirskom službom BEX radnim danima.

 

Cena dostave je 500 rsd.

Za sve porudžbine ukupne vrednosti preko 6000 rsd dostava je BESPLATNA

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.