slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Magicshine Seemee 200 pametno LED zadnje svetlo za bicikl

30 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
382
13
pre 10 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
✅Marko - 060 0331013
Član od 16.03.2013.
Svi oglasi
Vakum pakovanje

 

Magicshine Seemee 200 Bike Tail Light. 200 Lumen Max Output. Main Light and Secondary Tracing Light. 260 and 360 Degree Visibility, Ambient Light Sensor, USB Rechargeable Tail Light, IPX6 Waterproof

 

https: //www. amazon. com/Magicshine-Output-Secondary-Visibility-Waterproof/dp/B084WPLDY6

 

【Magicshine-ovo super svetlo zadnje svetlo za bicikle】 Seemee 200 nudi maksimalni izlaz od 200 lumena sa svojim crvenim COB LED diodama, 140 lumena u najvećoj konstantnoj modi. Prozirno optičko vlakno emituje svetlije i ujednačenije svetlo od tradicionalnih zadnjih svetala u stilu crvenog poklopca. 4 glavna šablona blica i režim pametnog blica osetljivog na svetlost.


【Dizajn sekundarnog tragajućeg svetla】 Seemee 200 zadnje svetlo za bicikl nudi snop od 260 stepeni sa glavnim svetlom okrenutim unazad i sekundarnim svetlom za praćenje od 360 stepeni koje je usmereno direktno na tlo, stvarajući svetlosni efekat područja ispod vozača.

 

NAPOMENA: Glavno svetlo i sekundarno svetlo za praćenje ne mogu da se podese na konstantno ili da trepću u isto vreme. Kada je glavno svetlo stalno uključeno, svetlo za praćenje će treptati i obrnuto.


【Pametno zadnje svetlo za bicikl sa pametnim senzorom kočnice i senzorom ambijentalnog svetla 】 Sa aktivnim senzorom kočnice, svetlo bicikla automatski detektuje promenu trake ili iznenadno zaustavljanje i povećava osvetljenost na 200 lumena na 3 sekunde.

 

★★★NAPOMENA: Vreme rada će biti značajno smanjeno sa aktivnim senzorom kočnice. ★★★


【Moćno zadnje svetlo bicikla napravljeno za praktičnost 】 Punjivo mikro-USB, kada ste u pripravnosti, brzo pritisnite dugme za napajanje da biste prikazali preostali kapacitet baterije. Pritisnite i držite prekidač za napajanje 5 sekundi da biste uključili/isključili funkciju senzora kočnice. IPKS6 vodootporan, pogodan u svim vremenskim uslovima.


【Višestruke opcije montaže 】 Podrazumevani nosači uključuju silikonski kaiš koji se može podesiti po dužini kompatibilan sa stubovima sedišta različitih veličina, nosač za šinu sedišta koji se zakači za dve metalne šine ispod sedišta i 2k zatvarača za bilo koje podešavanje „ uradi sam“ ili kacige.
ID Oglasa: #149779652
Informacije

 

Garancija 14 dana od datuma preuzimanja proizvoda!



Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

 


PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.