slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

- Profesionalno svetlo za biciklo, ujedno i Power Bank

3.850 din

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
121
6
pre 11 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Emporium Felix online
Član od 11.12.2018.
kp izlog
KONTAKT: 065 227 56 32

 

Super Svetla i Širok Opseg Osveženja Svetla za bicikl koriste unapređeni tip lampica sa svetlošću do 3300 lumena, koja može osvetliti 300 metara unapred, dok opseg osvetljenja dostiže 165° , što je 1.5 puta više od tradicionalnih svetala za bicikle, čime je vidljivost vožnje noću jasnija. Svetla za bicikl su opremljena i COB maglom, tako da možete jasno videti uslove na putu u maglovitim danima, obezbeđujući sigurnost vožnje.

Baterija od 5000mAh Svetla za bicikl su opremljena baterijom od čak 5000mAh, koja može omogućiti svetlu lampu do 6.5 sati na visokom intenzitetu i do 18 sati na niskom intenzitetu, što je više od 95% LED svetala za bicikle. Ne morate brinuti o pitanju napajanja. Takođe, svetla za bicikl koriste i novu tehnologiju obrnutog punjenja, koja može napuniti vaš mobilni telefon na otvorenom.

Čvrsti Materijal od Aluminijumske Legure Prednje svetlo za bicikl je napravljeno od čvrste aluminijumske legure, koja može izdržati pritisak od 1200 funti, čak i ako padne sa visokog mesta, neće biti oštećeno. Set svetala za bicikl je otporan na koroziju i habanje, sa radnim vekom do 100,000 sati, što je dva puta više od tradicionalnih svetala za bicikle, tako da ne morate brinuti o problemima sa kvalitetom.

Višenamensko Punjivo Svetlo za Rep Punjiva svetla su takođe opremljena višenamenskim punjivim svetlom za rep bicikla. Svetla za zadnji deo bicikla od 240mAh sadrže 4 režima treperenja i mogu emitovati 500 lumena super svetlog crvenog svetla. Lako možete biti viđeni od strane ljudi iza vas noću, obezbeđujući vam sigurnost vožnje.

LCD Ekran Prednja svetla za bicikl koriste naprednu tehnologiju čipa za kodiranje i novi tip ekrana, u poređenju sa LED svetlima na tržištu, možete proveriti potrošnju energije i status punjenja u svakom trenutku, pri čemu je greška u tačnosti ekrana manja od 1%, omogućavajući vam da u svakom trenutku pratite vožnju.

 

NAPOMENA: Na poslednjim slikama je proizvod slikan uživo.
ID Oglasa: #164278760
Informacije

Predmeti su uglavnom nekorišćeni, u originalnom pakovanju, uveženi iz Švajcarske, ukoliko nije drugačije naglašeno u oglasu

  • Slanje AKS-om u celoj Srbiji - PostExpress ako insistirate
  • Lično preuzimanje u Kragujevcu
  • Radna garancija, testirate prilikom preuzimanja, ako nešto nije u redu rešavamo u najkraćem roku
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.