slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Smart svetlo za biciklu A8 PRO 3u1 (alarm,sirena,svetlo)

4.000 din

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
512
23
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Šumadinac
Član od 16.10.2016.
Svi oglasi

Nesto novo na nasem trzistu. . ! ! !

Smart svetlo za biciklu , trotinet i ostalo

Smart svetlo 3u1 (alarm, sirena, stop svetlo)

Moze da se podesava vise moda svetljenja a kada zakocite pali se jako crveno svetlo kao na automobilu i daje znak nekome ko je iza vas da kocite. .

Moze da sluzi kao sirena ( nekoliko zvuka sirene )

Moze da se koristi kao alarm ( prvo diranje bicikle od nepoznate osobe prvo se javi jednim zvukom kao upozorenje posle toga pocinje veoma glasno da radi zvuk alarma

Sve je bezicno (wireless)

Sve komande alarma , sirene , blinkera paljenja i gasenja i podesavanje moda je preko daljinca kao i podesavanje zvuka sirene i jacine , moda osvetljenja i zvuka i jacine alarma

Vodootporan

Puni se kao mobilni telefon

Komplet koji se prodaje sadrzi

1x smart svetlo 3u1

2x drzaci za smart svetlo ( na sipku i ispod sedista)

1x daljinac

1x drzac za daljinac

1x kabal za punjenje

1x set za postavljanje (smart svetla i daljinca)

1x upustvo

1x kutija

SVE JE NOVO U KUTIJI. . . ! ! !

Cena kompleta je 4000 dinara

MOGU I POSLATI VIDEO ZAPIS KAKO RADI I KOJE FUNKCIJE IMA. . . Ili pogledajte na youttube. .

Alarm za Bicikl Sectyme A8 Pro Svetlo Daljinski Sirena 115db

 

Sectime A8pro zadnje svetlo za bicikl Alarm za kočnicu Bežični daljinski upravljač za USB punjenje Protivprovalni alarm za bicikl zadnje lampe
Odlika:

 

[ 4 svetlosnih režima i podesiva osvetljenost ] Ovo zadnje svetlo alarma za bicikl ima 4 režima svetla, normalan blic / blic za disanje / brz blic / postojano uključeno, možete da promenite bilo koji režim koji želite pomoću daljinskog upravljača ili samo pritisnite dugme na biciklu zadnje svetlo za promenu režima. Osvetljenost je podesiva, u režimu stalnog uključivanja, samo dugo pritisnite dugme da biste podesili osvetljenost koja vam je potrebna.

 

[Alarm protiv krađe zadnje svetlo za bicikl] Sigurnosni alarm za biciklizam može da proizvede glasan zvuk (105~115 decibela) da privuče pažnju ljudi i odvrati lopove. Udaljenost na otvorenom, radna udaljenost daljinskog upravljača do 50 m (164 stope), lako pronađite lokaciju svog bicikla kroz svetlost ili zvuk.

 

[ Smart Brake Sensing ] Dizajnirano sa senzorom kočnice, automatsko ultra-jako svetlo kočnice će se automatski upaliti nakon kočenja. Svetlo za bicikl je super svetlo i veoma vidljivo iz daljine, zaista privlači pažnju da poboljša vašu bezbednost. Funkcija senzora kočnice radi na svim svetlosnim režimima.

 

[Automatsko UKLJUČIVANJE/ISKLJUČIVANJE za uštedu baterije] Ovo pametno zadnje svetlo za bicikl uključujući senzor pokreta i senzor svetla, automatski će se isključiti kada se detektuje bez pokreta nakon 30 sekundi. Jednom kada ga dodirnete ili otkrijete da se bicikl kreće, svetlo će se automatski ponovo uključiti. Takođe kada se vozite pod sunčevim svetlom, zadnje svetlo će se automatski isključiti jer senzor svetla radi. Ako volite da se vozite po danu u vreme i treba vam zadnje svetlo da radi sve vreme, izaberite režim 3 i režim 4 da biste izbegli rad senzora svetlosti.

 

Specifikacije:

 

- Izvor svetlosti: LED COB crveno svetlo

- Svetlosni režim: 4 režima (automatski brzi strobe i disanje, ručni udarni strobe i stabilan)

- Alarm: 115db

ID Oglasa: #152240658
Informacije

Za sve inf i dogovor +381 61 3222 135

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.