slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Svetlo 2400mah prednje i sirena 2 u 1 sa upravljacem

1.700 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
20
0
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
G.o.a.t.sport
Član od 21.04.2016.
Svi oglasi
Moguce licno preuzimanje u blizini studentskog grada na Novom Beogradu ili slanje postexpresom.

Svetlo sa senzorom za dnevnu svetlost!

Baterija: 2400mah
Punjiva, USB
Jacina osvetljenja: 300lm
Sirena: 120db
Upravljac koji se povezuje na svetlo i moguce upravljati modovima svetla i sirenom.

Funkcija automatskog isključivanja

Svetla za bicikl imaju funkciju automatskog isključivanja koja se automatski isključuje kada se ne koristi, štedeći vek baterije i obezbeđivanje pogodnosti.

USB punjivi

Prednja svetla za bicikl Ksunting se mogu puniti preko USB-a, što olakšava punjenje pomoću baterije ili bilo kog drugog USB uređaja.

Vodootporan dizajn

Svetla za bicikl imaju vodootporni dizajn koji obezbeđuje ostaju funkcionalni čak i u vlažnim uslovima, obezbeđujući pouzdano osvetljenje za vašu vožnju.

Super svetla

LED svetla Prednja svetla za bicikl Ksunting su super svetla i obezbeđuju maksimalna vidljivost i bezbednost tokom noćnih vožnji.

Funkcija automatskog isključivanja

Svetla imaju funkciju automatskog isključivanja koja se automatski isključuje nakon određenog perioda neaktivnosti, ušteda baterije.

Svetla imaju vodootporni dizajn, što osigurava da suostaju funkcionalni čak i u vlažnim uslovima.

Punjiva sa dugotrajnim performansama -

Kompletan sigurnosni sistem za biciklizam koji sadrži prednja i zadnja svetla koja se mogu puniti. Potpuno napunite za manje od 3 sata kada je povezan na bilo koji USB port. Vreme rada do 10+ sati u stroboskop režimu. (3+ sata na najvišoj postavci. )

Super svetao dan ili noć -

far od 400 lumena koristi najnoviju LED tehnologiju da osvetli vašu stazu i da budete vidljivi i tokom noći i bela dana. Njegova žuta bočna svetla nude dodatnu sigurnost sa strane. Za zaštitu od pozadi, crveno zadnje svetlo od 60 lumena ima Širokougaoni snop od 240° koji se može videti sa blokova dalje.

Višestruki režimi osvetljenja -

Prednja svetla takođe mogu da se koriste kao ručna baterijska lampa i imaju 5 raznovrsnih režima osvetljenja (visoko, srednje, nisko, StrobelV/trepćuće vlV/ bočna stroboskopa, visoka vlIV/ bočna stroboskopska svetla). Stražnje svetlo ima 4režimi (High, Slov Chase, Strobe, Fast Chase).

Lako se instalira -

potrebno je samo nekoliko sekundi da se montira bez potreba za alatima, žicama, zavrtnjima ili dodatnim baterijama i priborom. Pored uklapanja u sva standardna svetla za bicikle, pogodna su i za upotrebu na kacigama, skuterima, kolica i invalidska kolica. Lako se uklanja za skladištenje ipunjenje.

Otporan na vremenske uslove i izdržljiv -

ocenjen na IPKS4 vodootporna, ova svetla su napravljena da izdrže nepovoljne vremenske uslovi. Potpuno metalno telo (prednji deobù može da se nosi sa oštrim udarcima i padovima. Konstruisan da traje godinama korišćenja

Pogledajte i ostale moje oglase!
ID Oglasa: #166128663
Informacije

Moguce licno preuzimanje kod Studenjaka, Novi Beograd, slanje postexpresom, bexom, . . .  

Postarina:  

Postexpress (urucenje):                     350rsd

Postexpress (podizanje u posti):        200rsd

Postexpress (paketomat):                 220rsd

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.