slika
slika
slika
slika
1 od 4

Balans bicikl CUTIE TURQUOISE

5.590 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
123
1
juče
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Dejan
Član od 01.05.2016.
Svi oglasi
Kod: b-1KKRCUTITRQ0000

Mini bicikl guralica za vaše dete predviđena je za uzrast od prve godine do 25 kg težine.   Obezbedite vašem detetu učenje kroz igru koje će biti pravo uživanje zahvaljujući veselim bojama i interesantnim printom mačke.   Kinderkfraft CUTIE bicikl guralica će pomoći vašem detetu da održi ravnotežu i dodatno će uticati na razvoj motoričkih sposobnosti.   Podesiva visina sedišta „ raste“ zajedno sa detetom, ima raspon od 25 do 28cm.   Točkovi napravljeni od EVA pene izdržljivi su, a zbog njihovog rasporeda zagarantovana je stabilnost tokom guranja i vožnje.   Zadnji točak ima stabilne i izdržljive ležajeve koji će doprineti da vožnja i po neravnom terenu bude udobna.   Gumirane ručke na volanu prilagođene su najmlađima, sprečavaju proklizavanje.   Prema sigurnosnim standardima, volan ima ograničen domen kretanja. Zbog toga ne morate brinuti da će se vaše dete prevrnuti tokom učenja skretanja.   Čelični ram izdržljiv je i otporniji na oštećenja.
  • Težina: 1,8 kg
  • Visina: 37 cm
  • Širina: 50 cm
  • Širina ručke: 22 cm
  • Prečnik točka: 15 cm

Proizvod je nov i nije korišćen

Cena je po komadu

Šaljem brzom poštom na teritoriji cele Srbije
ID Oglasa: #131062414
Informacije

Svi proizvodi su deo ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje. Takođe, zbog velikog broja artikala i čestih izmena cena, postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.

Stoga Vas molim da me prvo kontaktirate (kp poruka, sms, viber) radi provere trenutnog lagera i provere trenutne cene željenog proizvoda.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.