slika
slika
slika
1 od 3

Balans bicikl roze sa svetlecim tockovima

6.000 din

Petrovac na Mlavi
Korišćeno
Dostupno odmah
54
1
pre 13 dana
Jelena Zivotic
Član od 22.12.2021.
Svi oglasi
Bicikl je u odlicnom stanju, vozen svega par puta, jer su deca bila nezainteresovana. kupljen u aksi za 9000din. prodajem za 6000 din, ima i svetlece tockove.

Dečiji balans bicikl QPlay Spark, roze, sa svetlećim točkovima- Pogodan za decu od 3 do 6 god. - Kombinacija kvaliteta i jedinstvenog dizajna. - Za najmlađe bicikliste koji tek uče da balansiraju i prave prve korake na svom biciklu. Pošto dobije početne veštine kretanja na biciklu za ravnotežu, Vašem detetu će biti lakše da pređe na veliki bicikl. - Spark balance bike je opremljen krugom na točkovima koji svetli prilikom vožnje što će pozitivno uticati na malog biciklistu. - Q Play bicikli su jaki, čvrsti i visokog kvaliteta izrađeni od kvalitetnih materijala. - Mekani gumeni točkovi pene čine ovaj prelepi balans bicikl pogodnim za mirnu i udobnu vožnju. Može se koristiti u sobnim ili spoljašnjim uslovima. Sa ovim tihim točkovma neće biti buke u stanu! - Podesivi upravljač i sedište omogućava odabir optimalnog položaja za Vašeg malog biciklistu. - Mekano ergonomsko sedište i neklizajuće ručke pružaju udobnosti i sigurnost u vožnji. -Karakteristike: - Čvrst čelični ram- Tihi i mekani gumeni točkovi 30cm- Podesivo sedište- Mekano ergonomsko sedište- Podesivi upravljač- Neklizajuće ručke- Širina volana: 33cm- Visina sedišta 32-38cm- Visina upravljača 53-55cm- Dužina 83cm- Težina bicikla 3,9kg
ID Oglasa: #165366458
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.