slika
1 od 1

Dečiji trotinet Junior Colossus CSS-27Q

6.990 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
150
4
pre 9 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Dejan
Član od 01.05.2016.
Svi oglasi

Dečiji trotinet Junior Colossus CSS-27Q

Dečiji trotinet Junior Colossus CSS27Q je moderan tronitet lepog dizajna koji je napravljen specijalno za vaše dete. Trotinet Junior Colossus CSS27Q poseduje neklizajuće, sklopive ručke koje su ergonomske. Trotinet poseduje držač za ručke i samim tim trotinet se može sklapati. Trotinet poseduje i kaiš za prenos i alat za održavanje. Trotinet Junior Colossus CSS27Q predstavlja idealan izbor za vas.


Proizvodi su novi i nisu korišćeni                        
Cena je po komadu
Šaljem brzom poštom na teritoriji Srbije


ID Oglasa: #135976763
Informacije

Svi proizvodi su deo ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje. Takođe, zbog velikog broja artikala i čestih izmena cena, postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.

Stoga Vas molim da me prvo kontaktirate (kp poruka, sms, viber) radi provere trenutnog lagera i provere trenutne cene željenog proizvoda.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.