slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

VISITOR COSMIC PRINCESS KIDS bicikla crveno tirkiz-COS160

12.790 din

Čurug
Novo
5
0
danas
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
vetshop-petshop online
Član od 25.11.2016.
kp izlog

VB-1160062

 

Ovaj bicikl ima mnoge dodatke koji se lako mogu montirati ili demontirati: kao što je prednja korpa, korpa za lutku ili držač lopte, pomoćni točkići ili frizbi i drugi ukrasi na točkovima i drškama. Simpatičan bicikl sa duplom kočnicama: pedala i ručna. Prelep, nisko postavljeni ram je pun kolorita i grafike. Sedište poznatog brenda Monte Grappa garantuje udobnost pri vožnji. Dizajn bicikla je osmišljen isključivo u cilju da obezbedi potpun ugođaj i uživanje deteta.  

 

BREND: VISITOR
BOJA: CRVENA, TIRKIZ
MATERIJAL: ČELIK
TIP: KIDS
DIMENZIJA TOČKA: 16 INCH
TIP KOČNICA: POTKOVICA
UZRAST DETETA: OD 5 DO 6 GODINA
BROJ BRZINA: 1
VISINA VOZAČA: 105-125CM (16")
UNUTRAŠNJA VISINA NOGE: 43-58 CM
VELIČINA RAMA: 9 INCH
TIP BICIKLE: BICIKLI ZA DEVOJČICE  

 

Mogućnost kupovine preko računa. Cena je sa iskazanim PDV-om.  

ID Oglasa: #155118831
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.