slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 20

Dynamics Gravity KAO NOV AKTUELAN model Besplatna Dostava

450 €

Šabac
Korišćeno
Dostupno odmah
42
3
pre 10 dana
Odgovara na 74% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Bicikla Besplatna Dostava!
Član od 17.04.2016.

450 eura BESPLATNO ISPORUČEN NA KUĆNU ADRESU NA TERITORIJI CELE SRBIJE !

 

DYNAMICS GRAVITY SR SERIES izuzetno kvalitetan, moderan i lep, savrseno dizajniran sa pazljivo uklopljenim bojama i detaljima po sebi aluminijumski bicikli novije generacije aktuelan model koji je vrlo malo upotrebljavan  i vozen i u odlicnom je stanju. Prilikom izrade ovog prekvalitetnog aluminijumskog bicikla vodjeno je racuna o svakom detalju , retko je u ponudi ovako lep, moderan, kvalitetan i ocuvan aluminijumski bicikli koji poseduje sledece:

1. Aluminijumski ram velicine 58cm.

2. Aluminijumske duplozidne fabricke STYX tockove 28" na kojima se nalaze SUPERO RANGER CST gume koje su bukvalno kao nove. Gume poseduju bocne reflektujuce trake sto je veoma korisna funkcija jer je bicikli lako uocljiv nocu s'boka.

3. SR SUNTOUR NEX prednji amortizer sa mogucnoscu zakljucavanja.

4. TEKTRO hidraulicne disk kocnice

5. -prednji menjac SHIMANO ALTUS

  - rucice menjaca SHIMANO ALTUS

  -zadnji menjac SHIMANO ALIVIO 3x9 

6. U prednjem tocku se nalazi SHIMANO dinama zaduzena za veoma kvalitetnu LED rasvetu koja je u potpunosti ispravna

7. Kvalitetno i veoma lepo BALUGOE sediste

8. Aluminijumsku gepek korpu

9. Prednji i zadnji blatobran

10. Aluminijumsku stopicu za parkiranje

11. Zvonce

-Dakle radi se o veoma, veoma kvalitetnom, modernom i lepom, savrseno dizajniranom i ocuvanom aluminijumskom gradskom biciklu Nemacke proizvodnje koji je u perfektnom stanju, veoma je malo upotrebljavan i vozen.

 

-CENA JE 450 EURA 
- MOZETE GA PREUZETI KOD MENE U SAPCU ILI NA VAS ZAHTEV  BESPLATNO  VAM  SALJEM BICIKL ADEKVATNO I SAVESNO ZAPAKOVAN NA KUCNU ADRESU NA TERITORIJI CELE SRBIJE. ! !
JEDINI TROSAK KOJI VI IMATE JESTE PRIKAZANA CENA BICIKLA OD 450 EURA , MORATE IMATI U VIDU DA  PAKOVANJE I SLANJE U IZNOSU OKO 2300 DINARA JA PLACAM, TAKO DA STE APSOLUTNO ZASTICENI OD DODATNIH TROSKOVA I DA VAM JE CENA BICIKLA AUTOMATSKI NIZA ZA 20 EURA  

CENA BICIKLA JE FIKSNA BILO DA GA SALJEM BESPLATNO  ( O MOM TROŠKU OD 2300din. NA VAS ZAHTEV NA VASU KUCNU ADRESU NA TERITORIJI CELE SRBIJE) ILI DA VI LICNO DOLAZITE PO NJEGA

 

VAŽNO: Buducem kupcu na viber saljem 10-ak razlicitih slika bicikla pre pakovanja slikan iz vise uglova, slike zapakovanog bicikla da moze i sam da vidi koliko se savesno i detaljno bicikl zapakuje da bi se izbegla svaka mogucnost grebanja i ostecenja  prilikom transporta i papir kurirske službe da moze da prati pošiljku u svakom trenutku.


Slanje brzom poštom, dostava ili lično preuzimanje.  

 

✅ Kontakt  POZIV - VIBER - KP poruke /  whatsapp /  / sms  na BROJ : ☎️ 065\45-11-933

Za naručivanje, pošaljite sledeće podatke:   
Ime i prezime
Adresa (ulica i broj, poštanski broj, mesto-grad)
Broj telefona  

ID Oglasa: #166168380
Informacije

Svi bicikli su potpuno ipravni doneseni iz inostranstva, pregledani su od strane majstora ovde u Srbiji i ispravni su. Svaki  kupac ih dobija (sem elektricnih bicikala) potpuno besplatno isporucene na kucnu adresu tako da ga bicikli izlazi automatski 20 eura jeftinije.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.