slika
slika
slika
1 od 3

invicta 28

23.990 din

Bečej
Novo
83
2
pre 11 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
BIKE SHOP BLIZANCI
Član od 15.11.2011.
kp izlog

City…

Elegantan, funkcionalan i udoban, dizajniran za svakodnevnu rutinu.

Bilo da se radi o pukom odlasku do prodavnice ili vozite da ostante u formi, najvažnija stvar koju možete da uradite je da u skadu sa svojim biciklom uživate u vožnji.

Invicta 6s
Invicta je opremljena mnogim korisnim dodacima koji značajno poboljšavaju udobnost upotrebe. Korpa napred i pak treger pozadi nude mnoge mogućnosti za siguran transport vaše torbe, stvari iz prodavnice, garderobe … , što je veoma zgodno i, štaviše, korpa jednostavno izgleda odlično! Iznad točkova su blatobrani u boji koji štite biciklistu od vode i prljavštine.

Ram bicikle je dizajniran tako da vam neće biti problem ulazak ili silazak sa bicikle, čak i ako ste u suknji. Zakrivljeni volan omogućava da zauzmete udoban, uspravan položaj, a široko sedište sa oprugom će ublažiti udare od neravnina sa puta i povećati dobnost u vožnji. Čelična konstrukcija nije samo izdržljiva, već ima i atraktivan dizajn.

Bicikl je opremljen 1×6 pogonskim sklopom. Shimano zadnji menjač omogućava brze i lake promene brzina kako bi se prilagodili vašim trenutnim potrebama u zavisnosti od terena, nagiba i potrebne brzine. Shimano Thumb Shifter sistem se odlikuje jednostavnim korišćenjem i velikom izdržljivošću.

Za kočenje su zadužene pouzdane V-brake kočnice. V-kočnice su provereno i cenjeno rešenje. One garantuju laku kontrolu brzine i omogućavaju vam da brzo zaustavite bicikl. Njihov jednostavan dizajn omogućava dug i nesmetan rad.

28” točkovi će se lako nositi sa neravninama na putu, dok gume obezbeđuju dobro prianjanje na suvom asfaltu i nizak otpor kotrljanja.

Specifikacija:
Model: Invicta 6-Speed 28
Veličina točka: 700c ( 622 / 28″ )
Broj brzina: 1×6
Ram: Hi Ten Čelik
Viljuška: Hi-Ten Čelik Kruta 28″
Ležaj viljuške: 1″ Navoj
Lula volana: Čelik 22.2 CP
Volan: Čelik CP
Ručke volana: PVC
Cev sedišta: Čelik CP
Sedište: City Lady
Obruči: 28″ Alu
Prednja glavčina: Čelik
Zadnja glavčina: Čelik
Ručice kočnica: PVC-Alu
Kočnice: V-Brake Alu
Zadnji menjač: Shimano RD-TY21
Ručice menjača: Shimano SL-TZ500 Thumb Shifter 6-speed
Zadnji lančanik: 6 brzina, 14-28T
Lanac: KMC Z6
Ležaj/osovina srednje glave: Kenli
Prednji lančanik: Čelik 44T 175mm
Pedale: PVC
Nogica: Alu
Gume: Wanda 700C
Dodatna oprema: Blatobrani, Pak treger, Zvonce, Štitnik lanca, Korpa za teret prednja

ID Oglasa: #162983703
Informacije

Radnim danima 09-16h   

 

Subotom 09-13h

 

Na KP poruke odgovaramo isključivo u toku radnog vremena. Porudžbine primljene do 12h se šalju istog dana a sve porudžbine primljene posle 12h biće poslate narednog dana.

Roba se šalje kurirskom službom BEX radnim danima.

 

Cena dostave je 500 rsd.

Za sve porudžbine ukupne vrednosti preko 6000 rsd dostava je BESPLATNA

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.